Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/cds

Marketing

Aj da skinemo ove skar tišju slike

Eo nas oporavljenih od susreta sa betonom.
U Drlogu, rekao bih, ništa nova. Samo što je skoro sve novo.
Ne znam ni odaklen bi počeo. pojačali smo sastav sa jednim zaštitarem (slika dolje desno) koji koji tako sa iskusnim stanarom BB Drloga Smradom čini savršeno uravnotežen kliskoguzi par. u njihovom apartmanu se nikada kao sada nije spominjalo dupe i razne alotropske modifikacije dupeta i guzice....
U poslijednje vrijeme bazirani smo na drugim lokacijama... Uglavnom po domu za djecu s potrebnim potrebama i u vezi s tim... Ne pitajte zašto. odgovor ne znam.
Nažalost. ne znam dali smijem, ali izgleda da Smrad, kao jedan od starosjedioca, institucija Drloga, napušta ovu europsku zajednicu... Ne znam kako će biti, ali da ništa neće biti isto, to je sigurno.
No, ajmo na vedrije teme. Dilbert, još uvijek konstutivni član vijeća Drloga otišao je daleko, na rodnu grudu i sada se trenutno bavi zahtjevnim poslom pranja automobila... Slabo dolazi, ali u trenucima istinske iskrenosti zna nam poslati sms sa porukama prepunim ljubavi i topline. Cijenimo to.
U poslijednje vrijeme teško se othrvati svim silnim pozivima na roštiljanje, pivo, društvene igre za odrasle i sl. tako da je prisutan izvjestan nedostatak sna... ali i to se da preživiti.... S tim u vezi, evo prilažem i jedan foto zapis našeg fotoreportera sa bojišta, da ne ostane sve samo na suhom tekstu....
Još sam nešto htio reć, al evo zablokirao. idem se odblokirati...ccc.etc.
Živijoooo.

Post je objavljen 27.06.2006. u 12:35 sati.