Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/venusinorion

Marketing

Zashto je Venecija morala pasti

Imala sam pomalo chudan san, i u jutro pri budjenju sam se, prije mog polusatno razmagljivanja uma i ochuju, upitala shto li to opet treba znachiti. Vidjela sam tochno lik mladicha koji je sjedio u stanu, navodno u snu mom stanu, kako sam to skuzhila neznam (bravo ja!) i lagano piucka kavu okrenut meni ledjima. Sjecham mu se kose, nekakvih djindji koje je imao oko vrata, pa chak i glupe koshulje koju je nosio. Toliko detalja, koje ni sama nebi mogla izmisliti, koliko god mashte imala, da sam se zapitala di sam ja tu osobu vech vidjela. Ali iskreno recheno neznam, nikad ga prije u zhivotu nisam srela, i da jesam sigurno bi ga zapamtila. I stan, sjecham se namjeshtaja, prosjechen je velichini, kuhinja je stajala iza mene, sve mi se chini sada tako zastrashujuche, a u snu tako prirodno. Razgovor medju nama se odvijao na njemachkom jeziku, navodno je profesor koji je tek pocheo predavati u gimnaziji. JEZIVO!!!

Meni odmah drugo pitanje bi, kako ja njega mogu sebi tako savrsheno zamisliti ako ga nikad nisam prije vidjela, i dali ta osoba uopche postoji? Ako on postoji zar nebi bilo logichno da je i on u tom trenutku isto sanjao. Chesto u snu vidim meni nepoznata lica ljude koje nikad nisam srela,pa chak ni u prolazu u gradu (nebi ih sigurno tako dobro zapamtila i da jesam), nisu mi njihova lica nimalo mutna, vidim chak svaki izraz u ochima, mozhda sam samo malo vishe lupila glavom nego shto mi se chini.

Nebi li bilo logichno onda rechi da smo u snu svi povezani, da u podsvjesti postoji jedan um koji svi mi djelimo i koji se nemozhde drugachije izraziti nego pomochu snova, u kojima mi onda komuniciramo. Kako bi si inache njega objasnila, ili mjesta koja sanjam par puta mjesechno a zapravo nepostoje za moje oko.

Pa ako je vech tako nochas chu poslat svom neznacu mail preko snova, neka mi se javi jer me uzhasno zanima tko su bili djevoka i pijanac koji su uletili usred nashe diskusije. Ako zaista postojish znati chesh o chemu pricham ,a ako nepostojish hitno bi trebala u Drashkovichevu na jedno snimanje.


Post je objavljen 25.06.2006. u 00:25 sati.