Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ultimaternb

Marketing

Moj znak

Rak-Cancer
(od 21.06. do 22.07.)

Psihološke karakteristike i ljubavne sklonosti Raka

Osobe rođene u znaku Raka treba prihvatiti kao romantične duše i hipersenzitivićne, jer oni posjeduju nježnu i senzitivnu prirodu; naročito izvanrednu intuiciju. Naime, osobine koje na najbolji način opisuju njihov psihološki profil su: naglašena emotivnost, preosjetljivost, nesigurnost, plašljivost, romantičnost i senzitivnost. Ovom znakom upravlja Mjesec i zbog toga se kaže: da su Rakovi Mjesečeva djeca. Poznato je, da Mjesec prolazi kroz različite faze i da Mjesečev ciklus ima veliki utjecaj na psihičko, emotivno i mentalno stanje ovog znaka, kao što utiče na kompletnu prirodu i na naše okruženje. Da li Vama je poznato činjenica, da su Rakovi podložni iznenadnim, čestim ili naglim promjenama u raspoloženju i da upravo zbog mjesečevih faza spadaju u kategoriju hipersenzitivaca? Osoba rođena u ovom znaku često mijenja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan razlog ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje. Ipak, ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvijek postoji ravnoteža - na to su Rakovi izuzetno osjetljivi, ali oni istovremeno posjeduju i «dobar oklop». Možete biti sigurni, da oni brižljivo čuvaju sve ono, do čega im je stalo, kao i da oko sebe imaju brižljivo podignute zidove ili ograde. Ukoliko Vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog «ljubavnog carstva», onda morate biti spremni ne različite testove izdržljivosti i povjerenja, kao i emotivne stabilnosti.
Rak od svog partnera očekuje potpunu stabilnost, beskrajnu pažnju i razumijevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost. Pri tome, nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je obitelj njihovo najsigurnije utočište. Os njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem, jer Rakovima je mnogo važnije ono što posjeduju u svojoj duši, zatim u svojoj obitelji, jer na sebi svojstven način oni uvijek biraju duhovno carstvo. Ali, pod tim podrazumijevaju pravi obiteljski udobnost i sve ostalo što je potrebno za harmoniju i potpuni užitak njihove obitelji. Rakovi u dubini svoje duše prepoznaju prave emocije i osjećaju iskrenost ili dobru namjeru. Dakle, oni su veoma senzitivni, zavodljivi i zaljubljivi, ali Vaš prolazak kroz «prvu kapiju» ne znači ništa, jer oni Vas neće pustiti ni korak dalje, ako u Vama ne postoje iskreni osjećaji. Zatim, nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima prevelika očekivanja i u tom smislu, zahtjeva «poseban tretman». Odnosno, Vi morate pružiti maksimum u bilo kojem smislu, a za uzvrat Rak vam nudi svoju vjernost. «Ključeve ljubavi» Rak sigurno drži u svojim rukama, a «tajnu šifru» brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način de se trajno sačuva Vaša ljubavna veza.

Što pokazuju zvijezde Raku za 2006. godinu?

Pogled u zvjezdano nebo tijekom 2006. godine, najavljuje veselije događaje u Vašem privatnom, ljubavnom ili obiteljskom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku sreću u ljubavi ili u zajednici. Sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, što zapravo želite i koliko možete. Aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje obitelji. Također, ako ste do sada trpjeli neke nepovoljne utjecaje ulazite u novu i bolju fazu. Sa druge strane ljubavni procvat ne predstavlja garanciju za rezultate, nagrade ili priznanja koje očekujete u poslovnom životu. Za njih čete morati više se mučiti, ali moralna satisfakcija i unutrašnje zadovoljstvo neće izostati. Ujedno Vaša unutrašnja snaga jest i Vaš najjači pokretač, te sve svoje probleme možete riješiti prije ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos s obitelji i voljenom osobom.
Ljubav:
Početkom godine pojačane emocije mogu da obuzmu Vaše misli, osjetiti ćete potrebu za ljubavnim zbližavanjem ili novim aferom. Prepustite se svojim osjećajima u periodu tijekom siječnja i veljače. Novi događaji koji će Vas ispuniti velikim zadovoljstvom i ljubavnom srećom Vas očekuje u periodu od 07. travnja do 04. svibnja, zatim od 30. svibnja do 25. lipnja. Ipak, potpuni emotivni zanos i ljubavni procvat možete osjetiti u periodu dok Venera bude prolazila kroz vaš znak od 20. srpnja do 13. kolovoza. Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što Vam pruža zadovoljstvo u periodu od 07. rujna do 01. listopada i naročito, od 25. listopada do 18. studenog, kao i u drugoj polovici prosinca.

Posao i novac:
Početkom godine važno je da djelujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate već isprobanih formula koji garantiraju siguran uspjeh. Očekuje vas značajni uspjeh u periodu od 04. do 23. siječnja, zatim posebno od 10. veljače do 17. travnja. Učinite sve što je potrebno da uveličate svoj uspjeh ili da proširite svoj poslovni utjecaj u periodu od 06. do 20. svibnja i naročito od 04. do 26. lipnja. Postoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima ili perspektivnu reklamu krajem kolovoza i u prvoj polovici rujna. Novi događaji koji ispunjavaju Vaše velike ambicije su naglašeni u periodu od 03. listopada do 09. prosinca.

Zdravlje:
Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju, jer uslijed pretjeranog umora Vaš organizam postaje osjetljiv na razne infekcije ili virusnih oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su češće nervoze i trbušne tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 15. travnja do 11. svibnja, zatim od 19. do 27. rujna, kao i od 02. do 24. listopada.

Sugestije:
Pozitivni aspekti Urana i Jupitera u dužem vremenskom periodu djeluju inspirirajući, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne smijete propustiti. Važno je, da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju. Osjetit će te velike promjene na svim životnim terenima.


Post je objavljen 24.06.2006. u 20:09 sati.