Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justawoman

Marketing

Odo' ja malo na jug...

Sve OK. Pakiranje napreduje. Kozmetiku sam svu već spakirala u necesser, robu složila sa strane i navečer ću je posložiti u torbu. Malo mi se čini prevelika hrpa. Ma, sigurna sam da ću uspjeti sve ugurati u torbu. Pa to su sve tanke majičice i hlačice... ljetna garderoba. A moram sve ponijeti. Mislim, recimo, majice... majice moram sve imati sa sobom. Majice se odabiru ovisno o raspoloženju. I što, recimo, da se jedno jutro probudim raspoložena za onu crnu majicu lijepog izreza na leđima sa zlatnim šarama... mislim, moram je uzeti... ili onaj bijeli top bez naramenica sa crnim prugicama... kako da ja unaprijed znam što će mi se tamo nositi.

Pa, dobro, možda je 15-ak majica malko previše za samo 5 dana. I četiri para traperica (ali sve su različite, i stvarno volim sve svoje traperice - uostalom, ja sam jeans generacija i moram se tako i ponašati). I četiri para sandalica (no svake idu uz svoje traperice). Možda da smanjim količinu donjeg rublja. Ispraznila sam cijelu ladicu gdje ga držim. Ostalo je samo ono pamučno. No, dragog nisam vidjela skoro 3 tjedna i ... ne, donje rublje svakako neće biti višak tamo gdje idem... Hm, zašto sam spakirala i tri košulje DUGIH rukava? Možda da ipak uzmem samo jednu za slučaj da stvarno iznenada zahladi. Ali koju od ove 3 da uzmem? Ma, neš' mi ti tankih košuljica što će one puno mjesta zauzeti. A lipanj itekako zna biti varljiv što se tiče vremena. Jedan dan +35 u hladu, a već drugi dan prolom oblaka i temperatura se spusti na 10 stupnjeva. No, ovaj džemper ću sigurno ostaviti doma. Tako je, džemper ću maknuti s hrpe. Evo, već se bolje osjećam jer je sada hrpa puno manja. Pa, da, zbog džempera je sve to i izgledalo strašno. Još kad tu jednu hrpu presložim na tri manje … I kad sve to sad tako gledam, sigurna sam da ću trebati – oh, my God - još jednu putnu torbu.

O, moj Bože, pa ja sam zaboravila spakirati kupaći kostim.

…i poklon za dragog. U ponedjeljak mu je rođendan! Ustvari sam mu kupila dva poklona, za slučaj ako mu se jedan ne svidi!

A možda da ja opet cijelu složenu hrpu iznova pregledam…

***

… Tako je izgledalo moje današnje pakiranje… Jer ja vam, dragi moji, idem kod dragog na Hvar. Uzela sam mali godišnji i vraćam se u srijedu. A ovo gore je opis kako približno izgledaju moja pakiranja. Imam fobiju da ću nešto zaboraviti ili da će mi trebati baš ono što nisam ponijela sa sobom, pa uzmem i ono što treba i ono što ne treba. Ne volim nositi puno prtljage sa sobom, ali nekako mi se dogodi da, eto, gotovo uvijek malo pretjeram.

Što li će tek biti 24.07. kad se budem pakirala za čak dva tjedna godišnjeg???

***
Idem se sad spremiti jer za nešto manje od sat vremena idem malo van s društvom!

Samo… čini mi se da ću opet morati preslagati spakiranu torbu, jer mi je ormar poluprazan i nemam što za obući. Nisam mislila da ću večeras van. Sve mi je u putnoj torbi, a ne mogu van u pidžami (uostalom, i ona je spakirana)!

***

Još jedna poruka za superbitch : za nas koji te volimo čitati, a ne vidimo tvoje postove, pliiiiiiiiiiiiz, prebaci se na neki drugi dizajn, po mogućnosti neki koji će biti čitljiv u exploreru???

***
U slučaju da vam se ne stignem javiti, nemojte me zaboraviti do srijede…
Mada ja neću moći izdržati bez vas punih pet dana...

Sve vas voli vaša Woman...

kiss



Post je objavljen 22.06.2006. u 20:42 sati.