Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undesirable

Marketing

JoNaThAn

Hmhmhm eo uzasno mi je dosadno, tako da cu vam nesto nablebetati, i staviti hrpu slika, e sada od koga, hmhmh pa neznam mislim da ce to biti jonathan, zavrijedio je, et jadan bio u bolnici, bio nekaj bolestan, skoro umro, sva sreća da nije, sve obavijesti veznao za njegovu bolest, i apsolutno sve vezano za Davisa i KoRn u imate na KoRn FaN SiTe!!!!

Odakle da počnem, pa eto zasigurno znate tko je Jonathan Davis, frontman grupe KoRn!!! Blah balh balh biografiju nezelim objavljivati, niti ju zelim prevoditi s engleskog na hrvatski!!! Pa eto ja ču iznijeti neka svoja razmisljanja o njemu!!!

Jonathan Davis, prosvijetlio me je sa svojom glazbom, a zapravo neznam da govorim u samo njegovo ime jel ipak je tu i cijela grupa, koja zasigurno nebi imala tako dobre pjesme da nema njih, al dobro, uzimo da govorimo samo o Jonathanu, tom predobrom biću, koji mi je svojim textovima promijenio život, iznio svoju bol, izno svoje osjecaje, svoju patnju, svoj unutarnji mir, i blah!! Zbog toga ga i strasno cijenim, njegovi textovi, uvijek me oraspolože, uvijek me ubadiraju, uvijek me izvlače iz sranja, moći ću ih uvijek čitati, jer su u debelom crnom fasciku svi textovi koji postoje!!! Postoje razno razne pričice kako je djetinstvno imao, blah balh blah, da je otac silovao, pa se zapravo uspostavilo da ga je susjed silovao, sudeći po pjesmi mr.rogers, koliko sam ja to shvatio i doživio, ali koliko god teorija bilo, uvijek valja dobro razmisliti pa zapravo reći jeli to istina ili nije, ali u svakom sluačju imao je teško djetinstvo, u školi su ga mučili, maltretirali, psihički i fizički, verbalno, votevr, pa odatle tako dobri i psihološko nastranjeni liriksi, koji su tako dobri, koji tako mjenjaju čovjeka, liriksi koji bi mogli opametiti čovjeka u svakom trenu!!! Za svaku situaciju u mome živtu potoji Jonathanova pjesma!!! Onda kada sam tužan, onda kada sam ubadira, onda kada sam iskomplexiran, onada kada sam sretan, onda kada se osjecam prazno, onda kad se zelim „izivljavati“, onda kada želim spavati“, onda kada želim nepostojati, onda kada me starci naživciraju, onda kada me apsolutno sve živcira, ZA APSOLUTNO SVE!!!! Imam ja jos mnogo stavova, mnogo razmisljanja, al eto to sam ukratko iznio, a i neželim u detalje, možda bi se netko naišao uvrijeđenim, pa da mi počne u komentarima, nije to tako nego je ovako, nije bilo onda nego je ovako, tako da neželim dalje o svojim stavovima!!!

Pa eto kažu da slika vrijedi 1000 riječi stoga gledajte (cure navalite)!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 22.06.2006. u 17:03 sati.