Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/graveland

Marketing

....................

Ponekad smo doista glupi!!!!! Želimo imati ono što ne možemo ,a ono što sam se daje ne vidimo,zanemarujemo.Želimo ono što nam izmiče a ne ono što nam želi biti blizu.Volimo dramu.
Tražimo nešto što će promijeniti naše monotone živote i uvesti malo nereda u svakidašnju rutinu.Bolesno,neki bi si jednostavno trebali kupiti zivot,a ne ga uporopašataviti drugima samo zato što su toliko jadni da gledaju..i ne vide ništa osim vlastitog jadnog,usamljenog odraza u ogledalu.Stanite ispred ogledala ,pogledajte dobro.... to čudovište,to ste vi,to sam ja,to smo mi .Iako vam se ponekad čini da se nema svrhe mijenjati ,varate se,ima....itekako..Istina, ako se promijenimo sami ,svemir ostaje isti,ali naš pogled na taj svemir je drugaciji,bolji.Ponekad vrijedi probati...ponekad....


Za gabriela:

Samo ti želim reći da otkad sam te upoznala da sam puno sretnija osoba, svaki dan se smijem, nisam više toliko ni tužna..jer prije nego sam te upoznala uvijek sam bila u bedu, plakala sam..to znaju svi koji su me upoznali prije nego sam ja tebe..I želim ti zahvaliti zato što si uz mene..jer nikad nisam imala nekog takvog..znam da nisi savršen, jer nitko nije..svi imamo svoje mane..ti si jednostavno poseban na svoj način..mislim da će se mnogi složiti sa mnom da ti osoba kojoj svi vjeruju, znaš razveseliti ljude, uz tebe se čovjek jednostavno mora osjećati sigurnim i voljenim..Ja, Flafy,samo sam običan čovjek i ne stremim savršenstvu,ali hvatam svaku zraku sunca! I samo da znaš lijepo je biti u tvom društvu. Moj osmjeh i zagrljaj ti poklanjam!

za mišu:

za tebe vrijedi isto što i za Gabriela...nastavi pisat blog...i nemoj bit u depri..i volim te puno...



Post je objavljen 20.06.2006. u 19:34 sati.