Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/indigodjeca

Marketing

NASTAVAK:

OSIM TRADICIONALNIH SUSTAVA, POSTOJE I DUHOVNI I METAFIZICKI SUSTAVI SISTEMATIZIRANJA KOJI NASTOJE KLASIFICIRATI LJUDE, NPR. NA OSNOVI NJIHOVIH OSOBINA PRI ROĐENJU (astrologija), NJIHOVE ZIVOTNE ENERGIJE, POVEZANOSTI SA SVETOM ZIVOTINJOM (korjeni Kineza i americkih indijanaca).
Sto god mislili o astrologiji i o nekim drugim naizgled neznanstvenim sustavima, ti su sustavi priznati i institucionalno definirani kao neki od najstarijih znanosti, nađeni u prastarim tekstovima o proucavanju ljudskog ponasanja. Svi ti sustavi a i ovi danasnji postoje da bi pomogli ljudima bolje shvatiti druge ljude.

Nanci Ann Tape napisala je knjigu 1982. godine pod naslovom Understanding Your Life Through colour. (Razumijevanje vasega zivota pomocu boje). To je prva poznata publikacija s opisom obrasca ponasanja ove nove djece. Nancy je klasificirala određene vrste ljudskog ponasanja u grupe boja i intuitivno je stvorila zapanjujuce tocan i indikativni sustav. Priroda knjige je metafizicka, ali je zabavna za citanje i ne mozete, a da ne prepoznate neke vlastite osobine negdje u sustavu, smijuci se samom sebi i cudeci se koliko se sustav cini preciznim. Nancy nastavlja predavati i odrzavati radionice o ljudskom ponasanju diljem svijeta.

Oni koji misle da je klasifikacija ljudi prema boji cudna i da je samo za one zainteresirane za metafiziku, zeli se izvjestiti da se u međuvremenu pojavila sasvim nova knjiga pod naslovom "The Color Code: A New Way to See Yourself, Your Relationship and Life" (Sifra s bojama:Nov pogled na sebe, vase odnose i vas zivot) Hatmana Taylora, dr, sci. Ova knjiga spomenuta međutim nema nista sa temom o Indigo djeci. Spominje se iskljucivo zato da bi se pokazala povezanost boja s ljudskim osobinama, nije namjenjena samo nekoj "sablasnoj" grupi! Hartmanova knjiga bavi se Hipokratovim ili srednjovjekovnim modelom tipiziranja osobnosti -dijeleci ih na sangvike, melankolike, flegmatike i kolerike pa im shodno tome pripisuje određene boje:crvenu, plavu, bijelu i zutu.

Kao sto smo spomenuli, grupiranje po bojama je prema Nancy Tappe intuitivno ali i vrlo tocno i osniva se na prakticnim opservacijama. Jedna od skupina boje u njenom radu je - pogađate već - indigo. Ova klasifikacija boje otkriva zaista tocno nov tip djeteta ... bas kao i prije 17 godina! (barem je netko obracao paznju.) Misli se da se Nancy duguje priznanje za njen uvid i svjesnost o ljudskoj prirodi.


Ako ste zainteresirani za stvari poput prorocanstva, trece poglavlje ce vam otkriti televizijsku licnost koja je zapravo prorekla novu "TAMNOPLAVU" DJECU! Jan je obavila svoje istrazivanje i pronasla Nancy. Osjecala je da je veoma vazno osobno porazgovarati s njom o knjizi i intervjuirati ju postavljanjem nekih temeljnih pitanja o tome sto naziva "zivotnom bojom indigo". Smatra se da je predstavljanje onoga sto ima za reci Nancy sasvim dobar nacin zapocinjanja rasprave o Indigo fenomenu, jer je ona zapravo definirala i predstavila cjelokupnu stvar. Janin Intervju s Nancy nastavlja se kroz cijelu ovu knjigu, a pojedini dijelovi intervjua predstavljeni su u skladu sa zahtjevima ovoga predmeta.

Dragi moji blogeri naizgled, citajuci ovaj tekst gore, mozda nekima i nije zanimljiv, ali da bi se dalje moglo pisati i uci u sam uvid u Indigo djecu bilo je ovo neophodno. Tako da naslov za slijedeci post glasi "Uvid u Indigo djecu" Nancy Tappe intervju vodila Jan Tober (1. dio) gdje ce se postaviti mnoga pitanja, a citajte slijedeci post pa cete saznati pitanja i odgovore, a mnogi od vas ih postavljaju kroz komentare koje ostavljate.

IndigoDj


Forza. F

"Ja bih to rekao ukratko ovako,a vrijedi i za djecu i odrasle indigo:Ako ste daroviti,sa briljantnim umom i posebnim intuitivnim sposobnostima,preosjetljivi ste i jako osjećajni,sanjar koji provodi previše vremena u svojoj glavi(mašti),tada ste najvjerojatnije indigo".



Post je objavljen 20.06.2006. u 00:01 sati.