Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justawoman

Marketing

***

Moj najbolji prijatelj je tip s kojim sam prije 6 godina zabrijala jedne večeri tog ludog, sparnog ljeta. Tada, prije 6 godina smo se i upoznali. Ja sam bila bezbrižna studentica koja je došla doma na ljetne praznike, a on je bio dvije godine stariji i svježe zaposlen nakon tek završenog faksa... ali, također bezbrižan. Ta nas je bezbrižnost i spojila.

Hi hi hi... pokušavam mu zamisliti facu kad bi mu priznala da sam na blogu pisala o njemu. Sigurna sam da bi mu laskalo. Ali bi mu bilo i neugodno, jer taj čovjek zaista ne zna primati komplimente.

Uglavnom, upoznali smo se jedne vruće večeri (znam da je bila vruća, sjećam se da sam htjela umjesto u gradski izlazak ići na noćno kupanje), na drvenoj i neudobnoj klupici ispred jednog kafića. Za vrijeme tog prvog kontakta on mi se uopće, apsolutno, ni-pod-razno, ni u najvećem pijanstvu, nikako-nikako-nikako, nije sviđao. Ma, dobro, lažem.... je malo.... ustvari ... iskreno ... oborio me s nogu njegov humor. Nasmijavao me do suza. To smo jutro dočekali sjedeći uz more. Hladili smo stopala u plićaku, i ... plesali valcer. To je nemoguće zaboraviti. Plesali smo valcer, onako nespretno i mamurno od cjelonoćnog ludiranja. On i ja, moja prijateljica i njegov prijatelj. Nije bilo nikakve glazbe, niti plesnog podija. Pjevušili smo sami, a bosi prsti su nam zaranjali u pijesak na plaži. I bilo nam je fantastično. Nakon te večeri postali smo nerazdvojni.

Na kraju ljeta smo, valjda već ošamućeni od sunca i vrućine, nakon jednog noćnog ludovanja, pred zoru, na putu dok sam ga vozila doma, malo zabrijali u mom autu. Ma, nije bilo nikakvog seksa, nego smo se, onako, je li, malo "pohvatali". Nakon te večeri, situacija je jedno vrijeme bila skroz čudna (pitam se zašto?:)) ) Kao da smo se bili malo udaljili. Vratila sam se u Zagreb, zadnji ispiti, stigla zima, novi praznici, i valjda zbog tog vremena koje kao da je prohujalo od ljeta, stvari su se opet među nama izgladile. I od tada smo zaista jako dobri prijatelji.

Zanimljivo je da nikada, nikada, nikada među sobom nismo spomenuli taj događaj. Nikad se nije pojavila potreba razgovarati o tome.

Naravno da dragom nisam spomenula taj događaj. Prvo, jer je to bilo daaaaavno prije njega, a drugo, da moj dragi zna da sam to ljeto ludovala s njim (mislim, on zna da sam ja ludovala s njim, ali ne zna da sam baš tako ludovala s njim), promjenio bi svoj odnos prema njemu, i kad bi njih dvoje bili na istom mjestu u isto vrijeme (a to je neizbježno jer se ipak družimo zajedno), hmmmm... ukratko - to ne bi baš dobro izgledalo :)))

* * *

U petak smo opet tulumarili na naš stari način. Ne, ne, ne, nismo zabrijali. Nije nam to bilo ni na kraj pameti. Ali smo opet ludovali do zore. Nakon dugo vremena opet sam osjetila onu lijepu bezbrižnost za koju sam mislila da je davno izgubljena...

***

PORUKA ZA superbitch : zbog novog dizajna ne mogu vidjeti postove na tvom blogu? Vidim boxeve, ali ne i postove!

Post je objavljen 18.06.2006. u 17:17 sati.