Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Izuzetno mi je teško to vjerovati

Čitam danas u novinama kako cijenjeni ginekolog (zaobilazim imena) smatra da će novo cjepivo protiv HPV virusa vjerojatno poticati promiskuitet!!!!!

Imam samo jedno pitanje za njega – tko mu je dozvolio da položi Hipokratovu zakletu i dobije licencu za rad????

HPV virus (ne HIV virus!! kako neki genijalci misle) je spolno prenosiva boest. Izaziva rak grlića maternice. Nije bezazlen jer je toliko čest da se ustvari smatra nečim normalnim što se može izliječiti. No rak grlića maternice je teže ili nemoguće izliječiti.

Dotični doktor je izjavio da će cjepivo izazvati pojavu promiskuiteta u djevojaka između 18 i 26-27 godina. Djevojke koje mogu dobiti cjepivo i spasiti se od te pošasti i potencijalnog opasnog oboljena možda to neće moći učiniti zbog glupih doktora.

Radi se o jednostavnoj stvari. Onaj tko je promiskuitetan, takav će biti bilo cjepiva ili ne. Onaj tko nije, neće to postati zbog cjepiva. Cjepivo ne štiti od ostalih spolno prenosivih bolesti.

Jebote, pa to je isto kao da se pojavio cjepivo provit AIDS-a ili nekih oblika raka, a naši doktori procjene da to nije dobro jer će to potaknuti promiskuitet, veze istospolnih partnera, konzumiranje droge putem iste igle, pušenje, alkoholizam ili sve druge loše stvari koje su pogodne za razvoj bolesti.
Ja to jednostavno ne mogu vjerovati.

Ne mogu vjerovati da oni dovode u pitanje spašavanja života mnogih djevojaka.

Ja zaista ne znam tko je tu lud i gdje je interes da Hrvatska ne uzme to cjepivo. Pa čak neka se i plaća, ali dajte samosvjesnim ljudima mogućnost da se cijepe protiv te pizdarije. Meni je tako svejedno. Ja prelazim godine u kojima se cjepivo može primiti, ali toliko je drugih djevojaka koje se mogu spasiti da se ne zajebavaju sa kontrolama, liječenjima ili onog najgoreg – raka.

Zaista ne volim komentirati napise po novinama, ali ovo me izbacilo iz takta i zgrozilo.

Zar nas žele vratiti u srednji vijek?



Post je objavljen 18.06.2006. u 15:39 sati.