Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neov

Marketing

Tih divnih zadnjih mjesec dana

Evo Nea i mene u završnoj fazi... još malo pa raspad...
Iako mi je tremin tek za nešto manje od mjesec dana, ja i svi oko mene smo sigurni da nemam toliko šanse... u stvari ja se iskreno nadam da neću morati toliko čekati na našeg malog anđela.
Koliko god trudnoća bila teška toliko je i lijepa. Nema ljepšeg osjećaja nego kad Neo počne raditi valove... u tom trenutku ne me ne peku ni otečene noge, ne muči me ni žgaravica niti imam ikakvih problema... i rekla sam već tisuću puta... zbog tog osjećaja bi trudnoću mogla ponoviti još X puta...
Ali sad sam došla u onih zadnjih mjesec dana kad je beba već toliko velika da više pokreti i nisu tako jako udobni... svaki njegov pokret za mene je probadanje pod rebra, probadanje u donjem dijelu trbuha, u stvari da skratim, jednostavno više boli nego je udobno... ma sigurna sam da ni njemu nije ništa lakše.
S druge strane ja se osjećam kao totalni invalid... nemogu se ni sagniti (za obuvanje tenisica mi treba barem 5 min), jer na koju god da se stranu sagnem... on probada..., nemogu više uopće spavati izuzev svake 3-4 noći kad sam već toliko iscrpljena da nemrem više izdržati pa me ni topovi oko mene ne bi održali budnom, otečena sam i osjećam se ko neki balon... di god me pipneš ko da sam izgorila... ostaju bijeli plikovi. Nemogu više ići ni prošetati jer imam osjećaj da me trbuh toliko stišće i da me povlaći prama dolje da me sve boli pri svakom koraku nakon više od pola sata, otečena stopala naravno tu isto imaju svoju ulogu.
Naravno... od neispavanosti sam i nervozna i pa me se jako lako iživcira... pa je jadan i svijet oko mene... ali neka malo dijele moje stanje... zašto bi drugima bilo bolje nego meni...

Ma sve u svemu htjela sam reći kako se nadam da neću duže od 2 tjedna (ma da su mi neke prgnoze i manje)...
A za sve one koje zanima kako sada izgledam... evo jedne slikice mene i moje bolje (?) polovice i naravno našeg Nea (iako on baš nije jasan na slici mislim da je svima jasno di se skiriva)



Post je objavljen 18.06.2006. u 09:13 sati.