Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vukovar

Marketing

(3.) Tužba 1

Dakako, odgovor administratora stranice dao je sugerirati da objavljeni članak "Oproštajno pismo najmilijem od svih" zajedno s popratnim komentarima posjetilaca neće skidati. Čak da ih je i ukinuo, nalet obitelji Štengl zasigurno ne bi mogao izbjeći jer oni su u stvari kroz dopis odvjetnika Hodaka tražili sljedeće:

  • "...zahtijevam da u roku od 24 sata od primitka ovog dopisa kao urednik portala uklonite navedeni članak te objavite ispriku zbog niza najgrubljih kleveta i uvreda izrečenih na račun mojih stranaka..."
Treba li reći da administrator stranice nije urednik jer urednika po Zakonu o medijima postavlja nakladnik, da stranica nema nakladnika u smislu Zakona o medijima i da nije ni medij po tumačenju istoga Zakona?
  • "... Također Vas obavještavam da ću u ime mojih stranaka, ukoliko nam u roku od 8 dana ne dostavite ime "anonimne" osobe koja je navedeni članak napisala, protiv Vas pokrenuti odgovarajuće postupke pred nadležnim sudom..."
Kolege blogataši, koji ovo čitate - nastavite li pisati pod pseudonimima svoje blogove koji mi nisu po volji - "se bum vas tužil!!!"

Kako reakcija administratora nije bila po volji Dragice i Vladimira iz obitelji Štengl (ili je naprotiv bila baš po njihovoj želji), 12. srpnja 2005. napisana je ova TUŽBA:







Nastavlja se ...

Post je objavljen 19.06.2006. u 10:04 sati.