Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/againstme

Marketing

Divim se strejterima

Ajoj. Subota. Nehumano. Kolko se sjecam i kolko su mi opisivali.. ne znam drugu rijec za svoje stanje osim nehumano. Ne kuzim otkud vam svima strpljenja da me trpite tak dugo, moje trcanje, padanje, bjezanje, padanje, spavanje, padanje, razgovore, padanje, ideje i ko zna kaj sve ne. I padanje. Otkud vam snage?! Niste normalni :) Al Biba ipak nece dobit pjesmu jer nemam inspiracije za takvu neku odu. Posebna zahvala Tomislavu koji mi stvarno iznenadio svojim strpljenjem, snagom volje i, ne znam, briznoscu :)))

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Pate se okrene i prijede terasu. Zvuk potpetica odzvanjao je po dotrajalim daskama starog mosta. U casu kad je stigao na drugu stranu, istocno je nebo postalo ruzicasto. Sirok je svijet, rekao je u sebi, Ako kupim tog magarca, jos mogu lutati cestama i sporednim putevima Sedam Kraljevina, lijececi puk pijavicama i trijebeci im gnjide iz kose. Mogao bih se ukrcati na kakav brod, veslati i odjedritit u Qarth preko Vrata zada da vidim te proklete zmajeve svojim ocima. Ne moram se vracati starom Walgraveu i gavranima.

Pa ipak, noge su mu nekako skrenule natrag prema Citadeli.


Ste primjetili da se to uvijek dogada?? Kao da nemas kontrolu nad samim sobom, obuzme te ta neka tromost i nikad nista ne ucinis? Mozda ne kao da nemas kontrolu, nego kao da je izbjegavas. Radije se vratis na staro, kakvo god bilo, nego da se suocis sa promjenama. Jadno. Nema vise lovackog duha u nama. Tko su zmajevi protiv kojih se mi borimo? Tko su nasi vitezovi? Blah..

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.06.2006. u 13:57 sati.