Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jakocudna1

Marketing

Pjesma nad pjesmama

Jednom si mi napisao pjesmu ... Pjesma nad pjesmama, za tebe, rekao si. Sjedili smo te hladne zimske večeri u našoj izbici, grijali tabane pod jednom dekicom i kao toliko večeri prije, vodili naše male noćne razgovore.Pružio si mi ispisani list papira a u tvojim očima sam vidjela isto ono što i prve večeri kad smo se upoznali. Pročitala sam je prvi put i ostala nijema od čistoće i ljubavi u kojoj si okupao riječi ... drugi put izuta iz cipela od konciznosti i jednostavnosti napisanog ... a onda svaki put iznova jer sam u svakoj riječi prepoznala sebe. Onu sebe koju voliš tako da joj možeš pokloniti pjesmu i pogled koji se nikada nije promijenio.
Nikada je teška riječ, no u ovom slučaju ona predstavlja prošlo svršeno vrijeme koje ne ostaje iza nego postaje dio nas. I traje koliko je i same ljubavi.
Pjesma nije ostala samo na papiru, postala je dio mene, moj štit od zalutalih strelica što su ponekad uspijevale pogoditi, moje sunčano nebo u kišnom danu, moj mirni kutak u glasnom kazalištu života. Grli me svom jačinom tvoje ljubavi, obavija spoznajom da sam sve ono što sam vjerovala da ću biti, tebi.
Nosi sobom tvoj pečat, onu prekrasnu istinu kojoj je samo jedna riječ dovoljna ...


Post je objavljen 09.06.2006. u 21:57 sati.