Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/techno2techno

Marketing

03.06.2006 s predavanjem u Zagrebu završava prvi dio 3. generacije Tuborg Green dj Akademije. Nastavak je na jesen, 30. rujna. U Osijeku će se zadnje predavanje održalo u nedjelju 04.06. a FINAL PARTY je u subotu 10.06. u klubu Posh.
Osječki tečaj bio je u 30 nastavnih sati i na završnom partyju 10.06 podijelit će se i priznanja o pohađanju Akademije. Osijek je ujedno i prvi grad izvan Zagreba u kojem se Akademija odžavala. Na jesen bi to mogao biti neki drugi grad u Hrvatskoj.

Ovo ljeto TUBORG GREEN koji je generalni pokrovitelj organizira ljetnu turneju na kojoj će priliku imati nastupiti polaznici sve tri generacije prema dosadašnjem pokazanom znanju. Turneja bi trebala početi u srpnju i obuhvačati jedan dio kolovoza a partyji su uglavnom vikendom. Točan raspored i datume objavit ce Radio dee jay uskoro.

Radio Deejay ne obvezuje se prema nikome na angažman. Sve je stvar dogovora i pokazane želje od strane polaznika. Važno je još naglasiti da ne mogu uvijek svi polaznici svirati tamo gdje oni požele. Njihov angažman ovisi o mjestu partyja, traženoj glazbi od strane vlasnika prostora i sponzora te prilagodba uvjetima i vrsti partyja ( zatvoreni prostor, plaža, manji caffe club, postojeća oprema itd ). Ako primjerice neki polaznik svira isključivo techno na pločama, a party je u klubu koji nema gramofone niti želi takvu glazbu onda to treba uzeti u obzir. Priliku će dobiti oni koji ispunjavaju uvjete za takav event a pri tome su i u blizi prema mjestu stanovanja.

Svi polaznici za nadolazeže partyje mogu svoje zelje i upite uputiti na naš email te na postojeće kontakteTuborg Green dj Akademije.


Post je objavljen 09.06.2006. u 16:44 sati.