Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wall

Marketing

Scarlett razgovara sa svojim sisama

(Pornografska veza, pronađena u prijevodu)

Promatrala ga je sa zanimanjem. Bio je nizak rastom, izrazito dlakavih podlaktica i širokih, nezgrapnih šaka. U četrdesetima, pomislila je, možda je malo prestar za mene. Dvadeset drugog studenog ona će napuniti tek devetnaest godina, a već je bila u dugoj vezi, koja nije vodila nikuda.

- Cure, kako vam se tip čini? Obožavam dlakave muške ruke – Scarlett je šapnula svojim sisama. Slučajni promatrač sa strane bi pomislio da razgovara sama sa sobom. Ili da govori u skriveni mikrofon, zakačen na duboki dekolte haljine, koja joj je slobodno lepršala oko širokih bokova. Skrivena kamera, očito, nagađao je besposleni barmen za šankom u luksuznom hotelu poslovnog središta Tokija.

Scarlettine sise meke su i prozračne, najfinije mliječnobijele buhtlice, koje kao da imaju svoj vlastiti život. Kad joj je dosadno, poigra se njima, vrteći palcem i kažiprstom prvo jednu, pa drugu bradavicu, dok ne postanu purpurno crvene. Tad joj areole potamne i namiguju svakim drhtajem kože.

Scarlett nije erotoman, samo joj je prečesto dosadno. Upravo sada, u ovom praznom baru, ostavljena da se nasmrt dosađuje, rado bi se poigrala sa sredovječnim muškarcem muževnih ruku. Njezine sise se slažu i pristaju, mreškajući se pod tankom tkaninom, nesputane bilo čime osim vlastitim drhtajima i silom teže. Izvana, netko bi objektivan pomislio da i nisu baš velike, ali Scarlett zna da je njezine grudi nemoguće svrstati u kategoriju standardnih grudnjaka. Ima dana, kad nabubre i žele iskočiti iz odjeće. Ponekad nateknu i bole, mameći Scarlett da ih u sigurnosti sobe oslobodi odjeće. – Cure, idemo van, na zrak!- tako im Scarlett tepa.

Scarlett je glumica još od svoje jedanaeste. Ali, kad si jedno od četvoro djece, plus imaš i brata-blizanca, za igračke, status i roditeljsku, svačiju ljubav, moraš se sam izboriti. Ona je to od malih nogu uspijevala glumom. Sa šesnaest, Scarlett je otkrila novo, svemoćno oružje u borbi za naklonost okoline - svoje čarobne, sjajne, inteligentne grudi. Sise, koje joj govore, koje namiguju, izazivaju, savjetuju. One su odlično društvo, najbolji prijatelj i strog, ali pravedan kritičar.

Muškarac u baru natače se alkoholom. Sam je i dosadno mu je, baš kao njoj. Scarlett mu se smješka, prilazi za njegov stol i započinje neobavezan razgovor. Njezine sise, naprotiv, otvoreno namiguju, mame i pozivaju neznanca u sobu. Da se poigramo! Sise su vješt pregovarač, pa muškarac ustaje i kreće prema liftu.

- Trideseti kat za mene, molim! - Scarlett govori nepotrebno, jer muškarac je već stisnuo prekidač za zaustavljanje lifta i snažnim joj šakama obuhvatio stražnjicu. Podiže joj guzove visoko, a rub joj se gaćica duboko ureže u meso i nestaje u mokrom procijepu. Oboje šute, jedino sise govore nešto nepovezano, nagovaraju oboje da ih oslobode, tu u liftu, između katova, dok su u mjehuru sapunice i bestežinskom stanju.

Scarlett otkriva vlastitu senzualnost na najčudnijem mjestu, gola i leđima naslonjena na hladnu stijenku lifta. Stranac je grub na čudan, nježan način. Ruke su mu posvuda, ima ih na desetke, koje zalaze u sve njezine otvore, pore i tajne zakutke. Lift se pretvara u užareni stakleni mjehur bez kisika, u kojem oboje savršeno udišu atmosferu Venere. Klorofil na stijenkama kugle rascvjetava u stotine cvjetova mesožderki i divljih orhideja.

Stranac je duboko u Scarlett, a ona nema gdje zakopati ruke, visoko podignute iznad sebe, pa struže noktima po metalu lifta, kao pantera, zarobljena u kavezu. U njezinoj glavi svira David Bowie, a slike Nastassje iz filma ‘Cat People’ projiciraju se na staklenom stropu lifta.

Scarlettine noge spletene su oko muškarčevog tijela, dok se nabija na njega i on na nju. Njegove nezgrapne šake odjednom su savršene posude za njezine sise, kojima ih obuhvaća i podiže visoko do Scarlettinih usta. Nema potrebe za riječima i Scarlett ih halapljivo liže, prvo lijevu Annu, pa desnu Vannu. Jedna pa druga povremeno nestaju u muškarčevim ustima. Bradavice cvile neku dansku dječju brojalicu, koja bi se svidjela i starom Hansu Christianu. Nešto u stilu, jedan-dva, liznem te i ja, tri-četiri, sisaju me svi… Scarlett bi rado odmaknula usta da dođe do zraka, ali čemu? Ionako je usisana u muškarčev sunčev sustav, gdje vrijede drugačija pravila preživljavanja.

Dok se lift trese u orgazmičkim drhtajima, Scarlettine sise pjevaju na sav glas. Hvala tata Karsten, hvala mama Melanie! Svakim pokretom usana, stranac ih vlaži slinom, a one mu uzvraćaju udarce naježenim bradavicama. Strančeva koža je u živim ranama, ali njegov ritam ne posustaje. Njihova tijela klize uz stijenke lifta, a svaki novi odsječak vremena (lokalno je vrijeme zaustavljeno, a ovi venerijanski trenuci traju kao zemaljska vječnost) pronađe ih na drugom zidu četvorokuta.

Scarlett je bijeli leopard i proždire mužjaka na vrhuncu parenja. Muškarac je crna pantera koja bijelu boju pretvara u krv, pa čokoladu i na kraju – u crnilo noći.

Scarlett teško diše, čučeći i skupljajući komade odjeće u svom kutu ringa. Magla i vodena para polako nestaju u ventilacijskom otvoru lifta, a njezine sise podrhtavaju, pjevajući same sebi uspavanku. Nitko ne zna ime stranca, čak niti sveznajuće, razgovorljive sise, koje su jedine izmijenile bujicu riječi s muškarcem. Ako i znaju njegovo ime, ne govore ga. Scarlett je preumorna da bi ispitivala. Bit će još vremena za to, kad bude vrtjela film u glavi, a najuzbudljivije sekvence zaustavljala i premotavala unatrag.

Scarlett bole noge od stajanja i lomljenja neznančevog struka. Bole je ruke od borbe sa Shivom i njegovim brojnim rukama. Umoran joj je jezik od poljubaca, nutrina od ubadanja, vrat od ugriza. Za to vrijeme, njezine sise već spavaju, umorne i zadovoljene.

Strancu nikada neće saznati ime. Mogao bi biti bilo tko: ostarjeli glumac iz američkih komedija, krotitelj svizaca ili poznanik njezina oca. Neznanac aktivira lift i izlazi na tridesetom katu, dok Scarlett ostaje sjediti, držeći dlanove na usnulim bradavicama.

Laku noć, Anna! Laku noć, Vanna!


Post je objavljen 09.06.2006. u 15:05 sati.