Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bralina

Marketing

ZLATNA RIBICA

Večeras sam stvarno bila zlatna ribica i ispunila tri želje. Prema dogovoru i obećanju koje dadoh u postu niže, na dvi želje odgovorila san još jednon gratis .

Za Lolu se sićan da je nekad pisala da je čula na nekom aerodromu Tomu Bebića pa reko ajde da je nagradin nakon dugog odsustva sa bloga i za skromnost jer nije ništa poželila. Nisan joj napisala da su nedavno pronašli njegovog stvarnog LEUTA rastočenog ka u pismu, ali će ga sin provat oživit.

Julier kratko reče-definitivno OLIVER. Je , lako je njoj reć u dvi riči, ma ja se našla na sto muka (ma dobro, nešto priko pedeset) koju odabrat. Nakon ča san dugo mislila, mislila (ka profesor Baltazar) odabrala san GALEBA koji je stvarno simbol Olivera ili je to obratno, ne zna više niko (ka ono kokoš i jaje).

Lanterna je grintala nešto na Đibinu kratku frizuru
Image Hosted by ImageShack.us
al da ga isto voli i da čeka da se razvede smijeh-ajde, ma di će on svoju Sanju ostavjat kad se u pismi ZAVEZANIH OČIJU (evo me doma) sa najnovijeg albuma spominje vrimena kad se s njome korteđava:

Blueseri "od kolina", moji anđeli čuvari
Srasli su za gajbe isprid njene butige
I sva domaća špica babe i dica
Sa štekama duvana
I cila naša ulica i držmi fige da mi uspije!!!


(Joj ova pisma je za svakog pravog lokal patriotu koji se maka vanka Splita, al je Split uvik osta u njemu!!! )

I tako je ona poželila novega Đibonija pa kako to nisan imala (izašlo judi moji tek prija desetak dana) ja lipo cup cup po netu i skinula sve pisme sa novega albuma od kojih jednu spremila u đuboksić za nju. Ovin puten se zafaljujen dragoj Lanternici jer bi ostala uskraćena za UNCU FIBRE.

Meni najdraža je ova thumbup

Tija bi te zaboravit al ne mogu nikada
Jer je tvoja grešna duša srce moje varala

Bog neka ti prosti grijehe što si mene varala
A nevirna dragana ne dao ti Bog ovako nikada.


Ima najkraći tekst ,a traje najduže. smijeh

To je obrada stare pisme (hm, tu se spore dal’ je dalmatinska il sevdalinka, treći čak kažu da je češka-ma nije važno čija je kad je dobra). Morat ću negdi nać tu staru verziju, meni samo pada napamet da je tako nešto pivala i Ljiljana Nikolovska u Magazinu.

I tako me cilo veče drži ta fibra od unce zlatnih nota izvođena od prvoklasne ekipa muzičara-kako bi se ono sportski reklo-drim tim thumbupthumbup

GAUDEAMUS IGITUR!

dodatak: NAJAVA RADIJA

Uskoro će se s live strane nać radioblog di će se uživo slušat sve ono ča je u đuboksu. Znači, neće se tribat trkat u đuboks po pismu nego će se direkt priko radija slušat ovdi. Đuboks će služit onima koji žele skinut određenu pismu.
Za sad morete ovdi poslušat par stvari.


Post je objavljen 09.06.2006. u 00:45 sati.