Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Drugi mi hrane ego :)

Puno je definicija ljepote. Ja sam za onu da ljepota dolazi iznutra. Ona žena koja zrači „onim nečim“ je prava ljepotica. One „prazne“ koje imaju lijepu fasadu kratkotrajno zabljesnu i onda padnu u zaborav.

Međutim, izvana lijepe žene plijene pažnju bez obzira kako su obučene, sportski ili elegantno. Kod žena koje nemaju lijepo lice, ali zrače, obaraju s nogu samo kad su sređene. Kada su u trenirkama i nenašminkane, prolaze ulicom neprimjećene. Kada se skockaju, oduzimaju dah.

Ja spadam u žene koje zrače.
Po mom sudu nemam lijepo lice (iako ima onih koji me uvjeravaju u suprotno), ali zato zrake iz mene izbijaju do neba i nazad (tu se slažemo svi).
Obožavam to. Kada želim biti neprimjetna, obučem se obično i nitko me ne primjećuje. Kada želim zaustaviti dah, obučem se odgovarajuće i nema greške. The world is mine. Za mene vrijedi ona „Odijelo čini čovjeka“, barem fizički :).

Ustvari, ne razmišljam ja o sebi tako. Ne promatram samu sebe na taj način, ali čujem ženske i muške komentare oko sebe. Ljudi koji me znaju. Moja prijateljica mi kaže da sam jebozovna i da zračim nevjerojatnom energijom. Vjerojatno iz tog razloga ne ide sa mnom u noćne izlaske. Boji se konkurencije u hvatanju muškaraca jer imamo isti ukus. A nas dvije smo bitno različite. Recimo kao vodopad i jezerce. Ne znam zašto je ona uvjerena da svi vole vodopad. Samo hrabri vole vodopade. Većina ih želi mirno jezerce. No, njezin izbor.

Prijatelji mi dobacuju moralne i nemoralne ponude. Ne obazirem se na to. Ili prihvatim šalu pa ostanu iznenađeni.

Činjenica je da volim ostavljati takav dojam. Dojam divljine, neukroćenosti, buntovnice, zavodnice, osvajačice. Obožavam dobivati komplimente na taj račun. Uživam u reakcijama koje ostavljam kao jedinstveno žensko biće, kao netipična žena, kao netko tko se ne zaboravlja. Ne mogu si pomoći, drugi mi hrane ego.

No ne kaže se bez veze, pas koji laje ne ujeda.
Ja volim bacati udicu, volim izazivati, volim koketirati, no kada krene ozbiljna akcija bježim glavom bez obzira.
Tko me uhvati, ima me zauvijek.
Tko to ne uspije, kao da nije nikada postojao.
Ja ne volim osvajati, ja volim biti osvojena.
Ako ja osvojim, muškarac je dobio minus.
Ako budem osvojena, uh... neću niti razmišljati o tome.
Sutra je uvijek novi dan, a moje zrake šibaju daleko, daleko.... ;)



Post je objavljen 08.06.2006. u 22:55 sati.