Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alabama

Marketing

Imate li i vi bolno grlo veličine jabuke? Nemate?? Stvarno? A zelite li?

Ne zelim ni ja. A hahahahaharharhar. Al ko me pita. Danas me boli grlo, kako ste iz konteksta mogli skuzit al eto, dabo, da ne kazes da te zapostavljam.
Ljudi, upravo ce pljusnut novi post. Impresivno, isn't it?

Dakle. Zasto je dobro biti ANNE-SOPHIE MUTTER?
1. Ona je vrlo lijepa. Ne stvarno. Kada svira, uza sve jojs k tome i lijepo izgleda jako i to je super. Ovo definitivno nebi trebo biti razlog nambr jedan ali sto mogu kada mi je to prvo palo napamet a sad mi se neda brisat pa ponovo, jebiga. A ja sam jedno malo plavo djete,o cem uopce pricamo mislim?
2. Anne svira onak. Prejebeno. Ja sam jednom kao curica od 12-13 god tati rekla da cu ja vjezbati puno i jednog dana svirati ko ona, on je isto smijat meni. Moj tajo. Mislim samo hocu reci. Ali ne, ooo ne , ja se ne bediram, ne ne. Ja sam sretna zbog Anne. Jako. Ne biste vjerovali.
3. Anne je slavna. Svi ju slusaju i svi znaju za nju i ona je u stvari nesto poput recimo Gwyneth Paltrow (ili bilo koje druge tako, glumice) u svjetu violinizma (znam. pishe se sa ije, ahahahahrharharhar). Vjerojatno dobiva i hrpu besplatnih fensi krpica tipa haljine od Zaca Posena. Ja cu isto imati haljine Zac Posen i Allexander McQueen jednog dana. O da. yes Al ma nije to meni bitno. Samo kazem, haljine su fakat lijepe.
4. Anne ima hrpu para. I to poprilicno veliku. Ali nije sve u lovi. Ima nesto i u klopi. Jea
5. Anne njerojatno obozava svirati i dobro joj ide (da dobro.mha. ne.meni ide dobro. ona je izvanzemaljac. a japanci su marsovci. ahahahahaharharhar EVIL) i vjerojatno voli i vjezbat. Dakle, ona je uspjesna u tome sto radi, a radi ono sto voli i to je fakat...san snova.
6. Anne je vjerojatno pobrala sve zive prve nagrade na ovim ili onim natjecanjima. I ne samo to, ona je surašivala sa karajanom i ostalim slavnim muzicarima i nastupala i jos nastupa po najvecimj i najposjecenijim i najfensi dvoranama na svjetu.
7. Anne je savrsena. Krasno svira Thais meditaciju. Ono.

Evo, lepa do bola. Mmmm.










Post je objavljen 06.06.2006. u 21:38 sati.