Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/familija

Marketing

išla majka s kolodvora a dija dija DE

Ovaj post je nastao kao spušni ventil za riješavanje moje današnje nervoze i hiperaktivnosti
zato vas molim da sve shvatite ozbiljno i osobno jer mi je to i bio cilj unaprijed HVALA.

ko' prvo bagro smrdljiva nemojte ostavljati te komentare bokić, pozdrav i evo samo sam u prolazu pa da pozdravim. Gle neću zbok tvog glupog komentara kliknuti na tvoj blog i ostaviti ti komentar kako bi TI nahranio svoje JA i utažio glad svoje TRČE BRADAVICE.( ako vam nije jasno ovo sa trecom bradavicom odite na link od PAvICe sastrane u boxu i najdite jedan post di sam pisao o trecoj bradavici )

Drugog nema

ko' trece smrade jedan PUPIĆU nemoj ostavljati te glupe komentare poznatije kao pupičeva inkontinencija komentara ( inkontinencije je inače nekontrolirano izbacivanje mokrače )
nemoj mi srat po leffeu jer toje piva uz koju vežem prve i njlijepše pivske trenutke, još se i dan danas sjecam svog prvog dodira sa bocom Leffea kada smo time činom postali jedno i i zagarantirali si viječnu ljubav.

četvrtog opet nema

Ko' peto bavarija je jedna od naj groznijih piva ( mislim od ovih poznatijih lel dok niste probali lowe neznate što znači termin odvratno) nezasluženo uživa ugled neke posebne pive i sve to zbok dobro izvedenog marketinga. ma daj molimte napišu si oni holland beer i ko fol odma to zanči da su dobri pa to je čista konfekcije nije niš bolja od jednog katastrofalnog karlovaćkog a ova nova bavarija oznatija pod nazivom 8,6 to tek nije piva napravljena je da bi si glupi teenageri kupli pivu sa što više alkohola i prije se napili kakva je to uopce piva u kojoj se osjeti alkohol? TO JE LOŠA PIVA !!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Ljudi budite mi lijepi, pametni i pijte pivu al ne zaboga bavariju jel kad pijet bavariju postanete naporni ko pupić.

Obavijest za clana FAmilije Sifilis: Najpametnija: dobila si opomenu pred iskljucenje iz afmilije zbok konzumiranja Bavarijie na javnokm mjestu.

Post By: Taf Mada Faka aka Pavica

Post je objavljen 05.06.2006. u 21:17 sati.