Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grungefreak

Marketing

Pool Film Festival 02.-04.06.2006.

dakle, prošao je još jedan Pool Film Festival, mogu reći da sam zadovoljan, fakat je bilo odlično, filmovi su bili dobri, a o koncertima da i ne govorim! no kiša je sve pokvarila, tak da se bazen nije ni koristio....

Petak, 02.06.
došao sam doma oko pola osam i odmah sam se otišao naći sa Valentinom! otišli smo u toto i tamo bili do 22:20h tak nešto (naravno,na đuboksu sam pustio Hej Tata i Odlučio Sam Da Te Volim, nisam mogao odoljeti), pa smo se preselili u malu kavanu, gdje su bili dovla (legenda) i mirela! u 23h je Valentina morala ići (njezin razred je u subotu išao na izlet u sloveniju), pa sam ju otpratio i otišao tražiti buraza i ekipu! mislim da sam tri puta prošao kroz centar i park tražeći buraza, ali se nisam sjetio da bi mogli biti u kinu gdje su gledali filmove! LOL! uglavnom, dodjem ja sa potkovićem u malu salu, kad dolete tomas i moj buraz i kažu da su uletjeli na tonsku probu gdje je Tomas od Urbana dobio autogram za svoju curu! PA U PIČKU MATERINU!! dok se ja "šetam" gradom i tražim ih, on žica autogram!! fakat sam bio ljut, skinuo sam poster Urban & 4 htio sam da ga Damir potpiše za Valentinu, ali nisam uspio....jebiga......da ne duljim, koncert je bio super, detaljniji osvrt možete pogledati na blogu moga benda (stairwaytohell.blog.hr)!! koncert je trajao 2 sata i nijedan trenutak nije bio dosadan!!

Subota, 03.06.
Prvo, Patz, vidio sam te u kinu sa dariom, i ni sam Bog nezna zakaj nisi dosao kasnije u malu salu i zakaj me uopce NISI nazvao??!! fakat te ne kužim, a rekli smo da ćemo se uništiti......
Uglavnom, u subotu sam se u isto vrijeme našao sa Valentinom, opet smo bili u totu i tak....u 22:40h se prikazivao film koji su svi sa nestrpljenjem čekali, Skinhead Attitude, film koji govori o pravoj povijesta Skinheadsa!! Stvarno odličan film, objašnjava sve što vas zanima, JEBENO!!!! u 00:00h je Blek Stena svirala (jebiga, film je malo kasnio, pa sam vidio zadnje tri stvari koje ste svirali), super su odsvirali svoj repertuar,nar ono kaj sam ja ćuo, a to je the Trooper, Waisting Love i nešt od Satriania ak se ne varam! oko 00:40h je na stejđ došao Overflow!! Likovi su fakat super svirali, atmosfera je bila odlična,čak je i pogo po mom mišljenju bio žestok, ali mi je fakat raspoloženje bilo na nuli i samo sam stajao u publici i klimao glavom!! nije da koncert nije bio dobar, naprotiv, ono kaj sam čuo je bilo odlično, pogotovo kad su svirali Pussy Eater, fakat predobro!!

uglavnom, Pool je fakat dobro prošao, program je bio super, filmovi su bili zanimljivi i organizacija je bila savršena!!! Jedva ćekam sljedeći!!!

PS u subotu sam u dugavam na koncertu, tko od vas sve ide??!!

evo za kraj tekst, po meni najljepše domaće pjesme......




Urban & 4
Odlućio Sam Da Te Volim

Odlućio sam da te volim
nadam se da ovo nije pjesma
odlućio sam da te volim
i pustim prašinu da živi
dok je ne zaprosi vjetar
i prenese preko praga, od sada

Da, sada gledam kroz tvoje oći
ti si nišan na licu moga anđela
oprosti mi što odlazim
ja nikada ne ostajem

Ref.
Odlućio sam da te volim
i onim cega se najviše bojim
abortusom i atomskom bombom

Ti i ja smo taoci visina
sve dok se zemlja
ne oduži oblacima
bez imalo sebe


Post je objavljen 05.06.2006. u 17:55 sati.