Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anicakninska

Marketing

Mba

Prije par dana je otvorena sezona lova na šarane. Psiho više nije po čitav dan u kući u sjedećem položaju. Sad ode i dugo ga nema, baš mi neobično što se ne čuje klikanje miša iz ovog ćoška otkud sad tipkam. Najčešće spavam kad se vraća kući, ali nekad iz kreveta slušam kad se otvore vrata, čuje se puf-pant, pa zaključavanje vrata, pa bacanje riba u kadu. Pa bacanje ribiča u krevet.
Čitava obitelj je tako hepi što se tiče tih riba. Ja baš i nisam, osim što imam pristup netu kad nema Psiha. Ne volim baš previše čistiti ribu, nije baš nešto. Izmučim se dok sastružem ta čudovišta, dođe mi da isprobam savjet jedne blogerice koja mi kaže da saspem Domestos dok su još ribe u kadi, da će se tako lakše očistiti, naime, popadat će im ona krljušt sama od sebe. Pametno, moram priznati. Ne moraš strugati, plus ubiješ bakterije.
Sunce Mamino kad se probudi odma leti u kupaonu gledati kako se ribe bacaju u kadi, to ditetu zanimljivo. Daje im keksa, nudi ih svojom bočicom... U početku je uporno govorio "koka", ja mu objašnjavala da se kaže "riba", on meni koka, ja njemu riba, on koka, ja:"RI-BA!", on:"KO-KA!!!", na kraju je poslušao majku svoju, sad kaže MBA. Inače dobro priča za svoje još malo pa dvi godine s obzirom da je muški. Nekidan bila njegova mala rodica kod nas, pa je gledao presvlačenje. Došao mi zapanjen:"Mama! Bimba kakao dace! Mnjak!" (Mama, beba kakala gaće, bljak)
Sestra mu Mudrica obožava ribolov, tatini geni. Nedavno je išla s razredom na izlet i ja mislila da će nakupovati suvenira, torbica, špangica, ko svaka curica. Ona došla s mrežom za ribe. Aj, bar je išla na izlet. Kad su tribali ići na mali izlet, nisu išli jer je učiteljica rekla da će biti ružno vrime, rekli su na hipnozi, kaže Mudrica.

Post je objavljen 04.06.2006. u 20:34 sati.