Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

03.06.2006.

Jučer smo otišli s Lyona, sad smo na Aqui. Miha i Ewa su nas odveli do jednog portala. Sav je bio plavo-zelen. I izgledao je ko da je sastavljen od vode. Malo sam se bojala. Onda sam primila Edoarda za ruku i zakoračila unutra. Bilo je kao da padam. Samo sam padala i padala. Iznad mene je voda padala i padala, ali ni u jednom trenutku me nije dotaknula. Bilo je jako čudno. Kad smo napokon stigli i vidjeli tu zemlju bili smo oduševljeni. Vidjeli smo prvo more Mondtanie okruženo planinama. DIvan prizor. Kad smo došli skroz do mora vidjela sam da je more kristalno čisto. Takvo predivno more nisam još nigdje vidjela. Mogla sam vidjeti dno i sve pokrete najmanjih životinjica. U pozadini iza onih stijena se vidio neki planet. Kad sam malo bolje pogledala vidjela sam da je to Lyon.

Svemirska prostranstva...

Još smo malo promatrali prizor. Smireno smo sjedili i samo se divili kad me najednom neko s leđa malo pogurnu. Vrisnula sam i pala u vodu. Kad sam se okrenula vidjela sam jednu vilu. Imala je mala krilca. Nisu bila lijepa ko ona leptirova, ali su mogla poslužit svrsi. Vila nam je rekla da se zove Massalla. Pitala nas je što mi tamo radimo. Objasnili smo joj cijelu priču i ona nas je pozvala da nas upozna s ostalim stanovnicima Aque.

Mala slatka vila!

Bilo je par vila i nekih polusirena, pa čak i ljudi. Nije bilo puno ljudi na tom planetu, ali zato su svi živjeli u skladu i miru. Odmah sam se sprijateljila s tim ljudima. Piatali su Edoarda i mene da lis mo brat is estra. MI smo se nasmijali i rekli da nismo. Onda su nas pitali da li smo cura i dečko. Obadvoje smo se zacrvenili i šutili kad sam ja rekla da nismo. Prestali su s pitanjima, a ja i Edoardo smo odahnuli i pridružili se zabavi. Edoardo se odmah upoznao s jednom polusirenom koja je i meni bila simpatična, a ja sam upoznala Dylana. On je bio čovjek. Super smo se svi zabavljali cijelu noć kada nam je Massalla ustupila jednu malu kolibicu u kojoj smo trebali prespavat.

P.S. Posjetite ovaj blog. Žena je prvoklasna glupača!!
P.P.S. I posjetite ovaj i ovaj fan klub.
P.P.P.S. Ovo je pjesma iz filma 10 razloga zašto te mrzim. Meni je baš zakon!

I hate the way you talk to me...
And the way you cut your hair...

I hate the way you drive my car...
I hate it when you stare...

I hate your big dumb combat boots...
And the way you read my mind...

I hate you so much it makes me sick...
It even makes me rhyme...

I hate the way you're always wright...
I hate it when you lie...

I hate you when you make me laugh...
Even worse you make me cry...

I hate it when you're not around...
And the fact you didn't call...

But mostly I hate the way I don't hate you...
Not even close...
Not even a little bit...
Not even at all...



Post je objavljen 03.06.2006. u 10:17 sati.