Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/minime5

Marketing

....uSed to bE ToGeThEr.....

Tajne slatkog zavođenja koje su prepisane od nekud...=)....smijeh
Nije lako osvojiti njegovo srce. Pogledi padaju i misliš da frcaju iskrice, ali tad slijedi dvojba: napraviti prvi korak ili čekati da on to učini? Ljubavne znakove katkad je teško skužiti ili ih možeš krivo protumačiti i prekasno skužiti da se mister najljepši samo poigrava tobom. Vjeruj, to se svakoj curi dogodilo barem jednom u životu. Važno je podići glavu i ne ponoviti grešku kako tvoje srce ne bi stradalo, te bistrog uma potražiti pravu simpu...
Situacija 1: Pala si na dečka iz škole
Na odmoru ti je zapeo za oko slatki mali iz susjednog razreda i jedva čekaš priliku da ga vidiš. Zavodljivo ga gledaš, ponekad mu se osmjehuješ, a čini ti se da ni on nije hladan. "Barenje" traje već tjednima, no on ništa ne poduzima. Ti si očajna jer misliš kako je već vrijeme da se vaš ljubavni čvor raspetlja.
Što učiniti: budi mudra, ne srljaj i ne širi frendicama i škvadri iz razreda priče o tome tko ti se sviđa i zašto. Ako baš trebaš saveznika, povjeri se naj frendici. Nipošto ga ne opsjedaj i ne slijedi. Ako se on poigrava tobom, probaj mu uzvratiti istom mjerom.
Koju taktiku upotrijebiti: nikako ne bi bilo dobro da u ovom odmjeravanju snaga ti kreneš prva u napad. Kužimo da ti nije lako čekati, ali bolje je i to nego da ispadneš predmet smijeha na školskim hodnicima. Pokušaj se oduprijeti želji da nabaviš njegov mobitel i pošalješ mu slatku porukicu. Gledaj ga zavodljivo, osmjehuj mu se i pojavi se na nekom izvanškolskom događaju na koji će i on doći. O.K. je i indirektno ispitivanje među zajedničkim znancima. Savjet plus: ako si nesigurna ili ne bi mogla podnijeti da budeš odbijena, prvi korak poduzmi samo kad si posve sigurna da se i ti njemu sviđaš. Možeš mu prići i ako si super hrbra pa eventualno odbijanje možeš protumačiti kao nešto nevažno i tome ne pridati veliku pažnju.
Situacija 2: Sviđa ti se stariji od tebe
Još si osmoškolka, no dečki tvoje generacije su ti dosadni. Misliš da su neozbilji i da te ne mogu pratiti. Zato si pala na srednjoškolca i spremna si učiniti sve kako bi ga osvojila. Pokušavaš ostaviti dojam starije cure, pričaš o ljubljenju kao da si već stvarno iskusna, a i seks ti nije tabu tema.
Što učiniti: smiri strasti. Iako djevojke emocionalno znatno prije sazrijevu od svojih vršnjaka, to nije razlog da naglo otploviš u svijet odraslijih od sebe. Dobro razmisli pecaš li starije dečke samo da bi bila frajerica ili zato što si odrasla.
Koju taktiku upotrijebiti: ako si stvarno uvjerena da je stariji dečko super izbor, moraš se pomiriti s nekim kompromisima. Teško je vjerovati da će dečko koji je od tebe stariji pet godina htjeti s tvojim curama ići u kino gledati Ledeno doba. I spika i ljubljenje bit će "zrelije" pa je i taktika osvajanja filmska. Stariji su dečki ozbiljniji pa će ti brzo dati do znanja zanimaš li ih ili ne. Savjet plus: nikada ne pristaj na nešto na što nisi spremna. Uvijek imaj svoj stav i svoje granice, ne žuri u seks samo da bi se dokazala. Ako mu je stalo do tebe, ma koliko godina imao, poštovat će tvoje želje!
Situacija 3: Zatreskala si se u frenda
O, da, i to je moguće. Rasli ste skupa, išli zajedno u školu, ponekad je znao svratiti k tebi da riješite zadaću, pozivala si ga na rođendane. Do tada si ga doživljavala kao staru papuču, no to se odjednom promijenilo. Skužila si da tvoj stari frend zapravo i nije tako loš i kad si ga u školi vidjela da priča s curom iz razreda i da joj se osmjehuje, u tebi se pojavio neki čudan osjećaj. Poželjela si ga osvojiti.
Što učiniti: duboko udahni i ništa ne poduzimaj nekoliko dana dok ne procijeniš je li to samo prolazni hir ili su osjećaji koji bujaju u tebi stvarni. Ako si sigurna da bi se mogla ljubiti s njim, a da te ne obuzme navala smijeha ili da se ne sjetiš neke glupe scene iz zajedničkog odrastanja, možeš prijeći na djelo.
Koju taktiku upotrijebiti: probaj ga učiniti malo ljubomornim pa promatraj kako će reagirati. Počne li te uvjeravati kako dečko iz razreda nije za tebe ili ti kaže da tebi treba netko bolji, tu ima dima. Gledaj ga zavodljivo i vidi hoće li ti uzvratiti. Pokušaj ga u razgovoru nježno taknuti po ruci, kad dođe k tebi, pusti neku romantičnu glazbu. Iz njegovih reakcija sve će ti biti jasno.
i na kraju se zaključi da je Volijeti lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja nemoze svako...koliko te volim to se tesko pise, jer svaki trenutak ja te volim vise....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
eeee....nego bang ja...a evo mene,još para dana i hvala ku*** da završava škola madglupamad,samo brojin dane i sate.....uf.....baš sam umorna i pospana,evo jučer san bila vani i bilo mi je super,sve se odvijalo kako je trebalo bit,idem i danas,jedva čekan....ovih dana šta se tiče mene ništa novog,a opet ću van ponovit sve po staron,samo šta san malo živčana i svi mi dižu živceburninmad,al biće je to zbog kraja godine....ajme baš mi je ža,neće više bit mog razreda,falit će svi....ajme kako je bilo lipo,a evo upravo sad i ovaj petak idem sa rezredom na izlet pa ću ponit fotkić pa čemo se malo slikavat pa ću vam stavit slikice i malo van pričat šta je bilo i šta ima novog,a do tad se čujemo i vidimo..a još malo pretrpite ovo pa čemo svi guštat i uživat!!!...... ljudovi šaljen van welikiiiii mahpozzzwave i kissssonju!!!....stwarno SORRY ljudovi moji šta vam neodgovaran jer nemogu,cila san u kupusu,pa stoga vi nemojte odustat ja san tu,a čin stignem javim van se,al nezaboravite mislin na vas....kiss

Post je objavljen 04.06.2006. u 12:55 sati.