Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bllankk

Marketing

Nesreća? Ma daj, pa ne može se to meni dogoditi.

Kako je ovo vrijeme ušljivo. Crvljivo. Glistavo. Baš je...
Taman se poveselila da ću iz ormara izvaditi sve one svoje kratke majice i ostalu ljetnu garderobu koju je već, fala Bogu, i prašina prekrila, eto ti opet te kiše.
Je li itko od vas možda kojim slučajem bio na Zrinjevcu? Znate onaj zeleni, lijepi park usred Zagreba? Samo se nadam da danas tamo neću zateći lokvice vode među kojima bih morala šljapkati u svojim ljetnim sandalicama. E sad kojim poslom...pa neću sad radit besplatnu reklamu ;)...Uglavnom, ako se kome pruži prilika, lijepo bi bilo da svratite. Publika je uvijek dobrodošla.
Naravno, svi obožavatelji Sandija, Maje Šuput i Danijele Martinović, kao i Severine, Zečića i ostalih pajdaša mogu razočarano spustiti glavu, jer neće biti počašćeni njihovim dolaskom.

Nadalje, šteta je što mi ova mokra, sklizava cesta stalno krade pogled s mojeg računalnog ljubimca pa ćete mi morati oprostiti što se upravo sjetih svih onih zlosutnih i mračnih automobilskih nesreća koje se događaju na hrvatskim cestama. Mogla bih nadugo i naširoko o njima ali neću, već ću samo opet zaključiti jednu stvar.
Ili su ceste (a svi znamo kakve su kvalitete hrvatskih cesta) krive tako nemalom broju nesreća, ili vozači kojima, čini se, nisu ni oštre prometne kazne zaustavile njihovu narav adrenalinske akcije dok su za volanom pritom ugrožavajući i sebe i druge vozače. Nisu im očito važni ni svi prijašnji događaji u kojima su ljudi ginuli i bivali teško ranjeni, jer to se njima «ipak ne može dogoditi». A ni opremi automobila vozači očito ne pridodaju veliku pozornost. «Pa idem skoknuti samo do dućana, to može i ova moja stara hrpa željeza očito izdržati...»
A da ne spominjem one kretene u skupim limenim ljubimcima koji jedva čekaju da se pokažu na cesti i nekog dobrano «pokose».

No eto, takva smo mi nacija.
Ne kažem da i u drugim državama nema takvih problema, ali s obzirom na to da smo mi jedan jako malen narod, trebali bi se zapitati kamo se sve to vodi. Jer, priznajmo, ne možemo se mi uspoređivati s Amerima ili Francuzima...itd.
A neki to očito jako vole, počevši od najviših krugova naših nam ljubljenih političara.


E pa, do idućeg slušanja srdačan pozdrav :)


Post je objavljen 02.06.2006. u 12:38 sati.