Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smile16

Marketing

Nešto kao...morbidni novi post...

:::Nakon što bi se napila,natprosječno inteligentna Njemica rađala je sama. Potom bi ostavila svoju novorođenčad da umru i tada bi ih pokopala u tegle s cvijećem. Njih osam.
40-godišnja Nijemica osuđena je u četvrtak na 15 godina zatvora zbog ubojstva svoje osmero novorođenčadi u Frankurtu na Odri.
Njemački savezni sud je tražio u utorak doživotni zatvor za Sabine Hilschenz zbog osam ubojstava novorođenčadi.
Optužena, koja ima kvocijent inteligencije iznad posjeka, šutjela je tijekom svih jedanaest rasprava na suđenju.
Nezaposlena zubna tehničarka je skrivala svoje trudnoće i ostavljala djecu da umru od gladi. Pokapala ih je u tegle s cvijećem na balkonu i zatim ih je prebacila kod roditelja u Brieskow-Finkenheerd, blizu Frankfurta na Odri, gdje su kosti pronađene.
Dokazano je da se radi o njenoj djeci začetoj s bivšim mužem koji tvrdi da nije znao za trudnoće svoje supruge.
Optužena, koju je određen broj svjedoka doživljavao kao brižnu majku svoje troje djece, objasnila je da se bojala reakcije muža s kojim je već imala troje djece i koji nije želio više djece.
Na tog bivšeg agenta Stasija pravosuđe je računalo u osvjetljavanju stravične afere bez presedana u Njemačkoj, ali i on je tijekom procesa odbio odgovarati na pitanja. lud


:::Bijesni pacijent ubio je liječnika jer ga nije uspio izliječiti od impotencije. Seksolog je u biti bio nadriliječnik koji je pacijentima prepisivao lažne lijekove. Završio je izrešetan s 13 metaka.bang



Toliko o morbidi...meni je danas jebeni dan...u subotu idem van,ali prvo moram preživit 3 sata kemije i dva teste matke,a onda u nedjelju-URBAN U KUGLI!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 02.06.2006. u 09:25 sati.