hahaha
Jagode operite i razrezite na pola. Isto napravite sa kiwijem, samo njega narezite na malo manje dijelove jer je veci od jagode .
Onda vam treba jedna konzerva kolutica ananasa, koje zvadite iz soka i prerezite napola. Ananas poprskajte secernom glazurom i stavite u zamrzivac na nekoliko min (cca 5min).
Nakon 5 min izvadite ananas iz zamrzivaca i zajedno sa svim vocem posusite na kuhinjskoj krpi ili jos bolje na onom kuhinjskom papiru (oni na kolutu, kao wc samo dupli )
Kada ste voce posusili, napravite raznjice redom koji vam pase
Stavite na tanjur i malo poprskajte sokom od ananasa, pomijesanim sa limunovim sokom (jedan limun je dosta) i ukrasite kuglicom sladoleda od vanilije i/ili slagom.
Mali savijet:
Okus jagoda mozete pojacati ako ih perete u litri vode u koju stavite 1 jusnu zlicu vinskog octa.
Eto nije tesko , a jako lijepo izgleda na tanjuru, a naravno i ukusno je. Dobro za neke prigode ili za razveseliti nekoga na brzinu
Post je objavljen 01.06.2006. u 13:41 sati.