Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cooharica

Marketing

Vočni ražnjići sa sladoledom

njami hahaha

Jagode operite i razrezite na pola. Isto napravite sa kiwijem, samo njega narezite na malo manje dijelove jer je veci od jagode smijeh.
Onda vam treba jedna konzerva kolutica ananasa, koje zvadite iz soka i prerezite napola. Ananas poprskajte secernom glazurom i stavite u zamrzivac na nekoliko min (cca 5min).
Nakon 5 min izvadite ananas iz zamrzivaca i zajedno sa svim vocem posusite na kuhinjskoj krpi ili jos bolje na onom kuhinjskom papiru (oni na kolutu, kao wc samo dupli smijeh)
Kada ste voce posusili, napravite raznjice redom koji vam pase wink
Stavite na tanjur i malo poprskajte sokom od ananasa, pomijesanim sa limunovim sokom (jedan limun je dosta) i ukrasite kuglicom sladoleda od vanilije i/ili slagom.

Mali savijet:
Okus jagoda mozete pojacati ako ih perete u litri vode u koju stavite 1 jusnu zlicu vinskog octa. thumbup

Eto nije tesko yes, a jako lijepo izgleda na tanjuru, a naravno i ukusno je. Dobro za neke prigode ili za razveseliti nekoga na brzinu

wave

Post je objavljen 01.06.2006. u 13:41 sati.