Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Došo i Jole na red

Joško Čagalj-Jole, jedan od najtraženijih zabavljača za svadbe i sprovode dead u Hrvatskoj i dijaspori ove će nedjelje zaploviti u bračne vode. Ana je noseća, a dal će bit muško il' dite vidjet će se početkom studenog... bang

----------
Jole je pronašao svoju srodnu dušu i “kapituliao” pred Anom Bilić, 24-godišnjom apsolventicom prava iz Splita, koja pak korijene vuče iz Sinja i koja će na početku studenoga postati i majkom njihova prvoga djeteta.

Svadba kod Huljića
Premda su medji prošlog tjedna, kad je pjevao na svadbi Mihaela Mikića i Ljupke Gojić, intenzivno isticali kako su se slavni mladenci morali vjenčati u petak upravo zbog Jolinih rasprodanih subota do kraja godine te da je Jole zbog pretrpana kalendara morao i vlastitu svadbu premjestiti za nedjelju, mladoženja Jole nam je to oštro opovrgnuo:

– Ma, to nema veze s istinom. Namjerno smo izabrali nedjelju. Subotu prije svadbe nigdje ne nastupam jer želim dočekivati drage uzvanike.

Jole će nakon vjenčanja u Solinu svadbenu svečanost za tristotinjak uzvanika prirediti u Splitu, u restoranu “Kokolo”, kojem je vlasnik njegov prijatelj, skladatelj i producent Tonči Huljić.

Jole i Ana ne planiraju poseban medeni mjesec, zbog djeteta, a kad je prinova posrijedi, Jole kaže da namjerno ne želi znati djetetov spol:

– Važno mi je samo da je živo, zdravo i da ima sriće u njemu te da bude dobar čovik!
----------

Detalji u večernjaku

Post je objavljen 31.05.2006. u 20:53 sati.