Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aurum

Marketing

OVDJE SAM

Vidim da se brinete i pitate gdje sam, i što se dogodilo da sam najednom prestao objavljivati postove. Sve je u redu, nastavljam s mojim planom. Sakupilo se nekoliko detalja koji su na trenutak zaustavili moj polet. Najprije se dogodilo da mi se nakupilo virusa i to njih 85. Došli su preko maila i sami se počeli širiti. Zato sam prestao ići na Internet, a na neki drugi kompjutor nisam stigao ići.
Budući da nisam baš stručnjak za te stvari, a i zbog drugih poslova, trebalo mi je više vremena da to riješim.

Istovremeno je bilo malo više angažmana oko novog posla kojeg sam počeo raditi, a to je rad savjetnika u firmi Wustenrot. Ako želite otvoriti kvalitetnu stambenu štednju ili trebate stambeni kredit za adaptaciju, kupovinu gradilišta, kupovinu stana ili kuće i to ODMAH, javite mi se auracom@net.hr .

Isto tako, više angažmana i vremena je zahtijevao i moj međunarodni posao, pogledajte : www.aura.magic-gold.com . Uz ovaj posao je vezano i osnivanje jednog kluba sa poslovnim prostorom u Zagrebu, u čemu sam sudjelovao i bio jedan od inicijatora.

Sve to je zapravo bilo u sjeni mog glavnog angažmana, a to je bila priprema za svadbu moga sina koji se oženio sada u subotu 27. 05. 06. Bilo je tu raznog posla, a najviše se vremena potrošilo na posjete rodbini u svrhu pozivanja na svadbu.
Svadba je bila super, svi su zadovoljni i oduševljeni. Najviše su oduševljeni mjestom gdje se održavala, a to je Eko selo Žumberak.
Preporučam vam da ga posjetite, da napravite izlet, da budete cijeli vikend ili tjedan dana u prirodi. Sve to je osnovao jedan čovjek koji ima viziju i koji je neumoran u njenom ostvarenju. Rekao mi je: «Ovo što sam počeo i napravio ovdje je moj odgovor na rat u Hrvatskoj. Želim ljudima dati oazu mira, bez politike, bez propitkivanja tko je tko. Želim da ljudi dolaze sa svojom djecom i da ovdje budu sretni sa svojom obitelji. Pogledajte ih kako su opušteni i sretni.» Naravno da sam pogledao i vidio kako im se pune baterije. Priroda je divna, potpuno divlja, velika dolina okružena strmim brijezima, cijelog dana osunčana, a njome dominira potok koji izvire naglo iz zemlje. Izvor je udaljen 1 km. Voda je izuzetno ukusna. Više o svemu tome pogledajte na www.eko-selo.hr

Eto, tako je proteklo mjesec dana, meni jako brzo, a vama koji ste imali očekivanja, znatno sporije.
Sada ćemo se puno češće družiti, nastavljam s planom kojeg sam počeo. Kada do kraja objavim «ZLATNA ZRNCA TEOZOFIJE» pokušat ću vam prikazati jednu moju teoriju, koju bismo svi zajedno mogli provesti u djelo i dokazati. Želim vam svima MIR I SVAKO DOBRO.


Post je objavljen 30.05.2006. u 11:42 sati.