Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

KAKVU ŽENU TRAŽE MUŠKARCI?


" Ako je presigurna u sebe, past će u krizu,
ako je " slatka" i srdačna brzo je se zasiti i nestane.
Ako je pak nezavisna i samostalna,
stalno ima pritužbe jer se osjeća zapostavljeno."
BEZ LJUTNJE muškarci--zašto se tako ponašate?

PRIčA PRVA:
"Uvijek je bila pojam u ulici.Jedina djevojka u muškom društvu. Dok su ostale sjedile po kafićima, čavrljale, šetale, ona je s nama igrala biljar, vozila se na motoru.Ne znam kako, ali odjednom smo prohodali. Tko sretniji od mene. Svi su mi zavidjeli. No, meni je išlo na živce da je stalno moram dijeliti s ostalima.
Onda sam upoznao nju- čistu suprotnost- povučenu, mirnu, strogo odgojenu.Samo moju....ali dosadnu.Uskoro sam počeo žaliti za prvom djevojkom"

PRIČA DRUGA:
" Bio sam u braku četiri godine. ..... je bila, za nekoga, žena koja se samo poželjeti može.Pravnica, vječno na sudu, na raspravama, Kod kuće je pamtim vječito glavom nagnutom nad spisama.
Uživala je u tome, zgodna, elegantna, inteligentna- idealna za stvaranje karijere. A gdje sam ja bio u tom svemu? Onda sam upoznao nju. Tiha , plaha, ali društvena i ono bitno( bila je novinar) ni riječi o poslu.Pomislio sam - to je žena mog života!
No , onda se dogodilo! Jednog dana naišli smo na automobilsku nesreću. Ja nisam mogao gledati, no ona je uzela blok, prekoračila preko pokrivenog tijela i počela zapisivati za crnu kroniku.ZAR I ONA? PA ZAR SVE ŽENE MORAJU MISLITI SAMO NA POSAO? A, mi , zar na nas ne misle?"
Šta to naši dragi muškarci traže od nas? Teško je , dragi naši muški; pronaći ženu koja će biti odlična domaćica, savršena majka,ekspert u krevetu,dobrog izgleda,dru štvena a ujedno i čedna -naravno(to se samo po sebi podrazumjeva) vjerna do kraja života.
Ja sam sa mojim mužem 36 godina u braku, i mislim da je najvažnije da jedno drugo prihvatimo onakve kakvi jesmo sa svim svojim manama, ALI LJUBAV MORA BITI NA PRVOM MJESTU. Zato dajte si pusu i volite se, a sve ostalo će doći samo po sebi.

Post je objavljen 29.05.2006. u 23:51 sati.