Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pipipiaf

Marketing

O korisnosti i stetnosti planiranja



Hehehe,

čitajte, čitajte i obnavljajte veze koje se daju obnoviti.smijeh

Nedjelja je, još kako je pjevala Sanja Trumbić (tko se još sjeća one gospođe s puf rukavima i zagonetnim smješkom? - ne, ne mislim na Mona Lisurofl), dan za ispovjedi: "svijet se sporo okreće nedjeljom popodne" - pa se i neke misli vole zasjesti u glavi - i ne micati se ni lijevo ni desno.

Anyway, kako vrijeme prolazi nekim svojim tempom, danas je (ipak morao doći) ponedjeljak. INXS-ova pjesma u boxu nadesno ga najbolje ilustrira.

Ljudi moji, živjeti u gradu s istim brojem stanovnika kao i Lijepa Naša, s metroom (najdubljim na svijetu, by the way - jer Petrograd - ah, oh, koji gušt - napravljen na blatuthumbup), trolejbusima, autobusima, maršrutkama i naaaajširim cestama koje si možete zamisliti - nije za čovjeka. Nabijem ja slušalice s dobrom mjuzom na uši - ali se svejedno vratim kući s crnim CRNIM rukama, frizure od koje je ostala neka neidentificirana gnijezdasta nakupina vlasi od koje svaka svoju politiku vodi, a roba - koja je još prije koji sat bila svijetloplave boje - sada je čudnim čudom doživjela metamorfozu u ... kaki, sivu...

A-HA! Sada znam zašto su Rusi UVIJEK obučeni u robu sive boje - pa da, tako je najpraktičnije.

Za sve koji misle da se u nasim tramvajima šire neugodni mirisi - eeeee, WRONG - nije to nistarofl.

Za sve koji misle da su prometni zacepi u centru E BAS najgori na sijeloj kugli zemaljskoj - eeeeee, WRONG - nije to nistarofl.

Za sve koji misle da je Zagreb prasnjav - eeeee, WORNG - nije to nistarofl.

(stanem na vagu nakon povratka iz grada i ona pokazuje, brat bratu bez pretjerivanja, barem pola kile više... od hrane? jok! od promocene robe? jok! nakupila se tekucinawink? jok! - to je pjescanik u mojim ustima, to su kule od pijeska headbang...)


Planirati dan u takvome gradu - nemoguće. Taman napišem na žuti papirić listu pet stvari (već to je prilagodba!) - i obavim koliko? Četiri? roflGuess again. no Tri? Heh, da bar nono! Da vam kažem???

POLA jedne, jedine stvari.


Je li sada jasnije čemu votka služi?

Nije?! Sutra ćemo o tome.

Puno pusa,
pipi_piaf


Post je objavljen 29.05.2006. u 22:26 sati.