Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/malacrna20

Marketing

totalno luda..............

kissnjamipartyludmahnutnaughtydeadsmokinthumbup

hello svima!!! ne bi ste vjerovali koliko sam luda i vrckasta i što sam sve spremna učiniti za ljubav, mislila sam da mi ovo nikad neće pasti na pamet ali eto dogodilo se.... znam da ste nestrpljivi pa da krenem od poćetka....mah
ja i moj dečko 20. 06. navršavamo treću godinu naše veze, i ja sam se dugo mislila što da napravim i kako da ga iznenadim, i razmišljam ja tako u nedogled i ništa mi ne pada na pamet... kod mene kući nema šanse, gdje da otjeram mamu, tatu, sestru i brata? kod njega? situacija ista... a zbilja bih htjela to proslaviti na neki dostojan naćin.... i tako mi padne na pamet ideja (sam bog zna od kuda), da pošaljem mail na rtl tv u emisiju " vjeruj u ljubav".... i to je bilo tako brzo i nepromišljeno da jednostavno nisam ništa očekivala, kad danas mi je stigao odgovor... tražili su moj broj da me mogu kontaktirati, i ja sam sad toliko uzbuđena i ushićena da to nema nigdje.... ne znam sama kako bi reagirala, leptirići mi lete po trbuhu ( valjda zakašnjela reakcija od one čokolade....) samo strah me je kako će moj dečko reagirati, jer on nije neka osoba kojoj imponira medijska pozornost, nisam niti ja, ali oni mi imaju tako orginalne ideje, i tako mi je to lijepo da sam jednostavno morala nazvati....thumbupheadbang?????
i što da kažem? voljela bih čuti vaše komentare i mišljenja o tome!!!!! kako bi se vi osjećali kad bi vam netko takvo što napravio?dali bi vam bilo drago??partythumbupcerek???????????????

Post je objavljen 29.05.2006. u 15:42 sati.