Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/megastaar

Marketing

Spolnost u službi ljubavi i života

Spolnost je područje na kojem se susreću dvije osobe i ona je sredstvo zajedništva među osobama. Spolnost je u službi zajedništva i ljubavi dvju osoba : muškarca i žene. Plod ljubavi muškarca i žene je život..
Mnogi ljudi već i kao teenageri neiskusni i nepromišljeni ulaze u spolne odnose čisto zbog trenutaka razonode i užitaka uopče ne shvačajući niti ne razmišljajući o mogućim posljedicama koje donosi taj čin.
U tekstu "Moj pogled na ljubav" govorio sam o važnosti kvalitetnih međusobnih odnosa između partnera. Taj odnos naručito je važan po pitanju spolnosti, jer kao što sam već rekao spolnost je područje na kojem se susreću dvije osobe a ne područje na kojem se susreću spolni organi dviju osoba smijeh
To znači da ako želimo imati spolni odnos sa nekom osobom tada je presudno da imamo razvijenu dobru međusobnu osobnu interakciju ( odnos) jer kroz spolni odnos mi u biti ulazimo u bliskiji odnos sa stanovitom osobom a da toga u biti ni sami nismo svjesni.
Da bi se osobni odnos između dviju osoba mogao učvršćivati i produbljivati potrebno je stvoriti temelje to jest stvoriti već prijašnji kvalitetan odnos kako bi se taj isti mogao produbljivati i učvršćivati

Funkcija spolnosti je na prvom mjestu jedan od oblika razvijanja međusobnih odnosa dviju osoba , a ne na prvom mjestu funkcija za trenutke užitaka i razonode...Post je objavljen 29.05.2006. u 14:52 sati.