Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beromoj

Marketing

Najgluplja karika

Image Hosted by ImageShack.usNakon jučerašnje utakmice naših protiv Irana (najbezveznija utakmica hrvatske reprezentacije nakon dugo vremena), jučer je na televiziji bila športsko-zabavno-humanitarna emisija Derby. Jedna fenomenalna ideja koja može zadovoljiti većinu gledatelja usrala je jedna žena. I nije nikakav problem što se radi o ženi već što je ta žena Danijela Trbović. Ja ne znam kako vi, al ja je ne mogu vidit više ni nacrtanu. Toliko frustraciija, nametljivosti i lošeg humora odavno nisam vidio. Inače, moram reći da sam sudjelovao na kvizu "Najslabija karika", pa sam imao (ne)priliku vidjet uživo te njene pizdarije s kojima misli da zabavlja svijet oko sebe. Vjerujte mi ljudi, da veće kuje nema na ovim našim prostorima. Barem ne od javnih osoba. A tek koliko je nesposobna. Cilo vrime je griješila. Tijekom snimanja falila je 12-15 puta. Zagrca se, pruguta slogove, pogleda u krivu kameru ili jednostavno falije pročitat pitanje. Mene je pitala: Koja se rijeka nalazi na granici između Srbije, BiH i Slovenije? Ja odgovorim u čudu: Nijedna. A ona onda režiji: "Prekini, prekini, ponovit ćemo" - i baci mi neki šugavi osmijeh. Promislim - glupačo.
Ne znam jel se netko od vas sjeća Latinice o pobačaju, u kojoj je Trbovićka bila i zastupala pravo ženina izbora na pobačaj i sl. Taman malo prije snimanja te emisije je pukla njena veza s Vlajkijem.
Mržnja, frustracija i želja za osvetom isijavalo je toj ženi iz očiju. Upadala je drugima u riječ samo da ga prekine, a bez argumenata. Svađala se bez prestanka bljujući otrov i zlo prema svim nazočnima pogotovo ako su bili muškarci. Da se razumijemo, bilo je tu i drugih osoba koji su bili za pobačaj, ali nitko tako nervozno, osvetnički i na kraju krajeva destruktivno za emisiju, nije branio svoje mišljenje. Ta frustracija traje evo do današnjih dana. Jučer su joj lipo zvijezde napisale ime na ploču iz "Karike". "Zbogom Danijela" - bravo Ćiro. Nek ide zbogom i nek se liječi u nekoj ustanovi, a ne na javnoj televiziji. Gubi se u povijest.

Evo par izjava nekih ljudi:

"Danijela je loša. Dok je bila Violićka zaista sam povjerovao da je onako drska....
Ova ima neke "fore" koje nit su smiješne, nit zajedljive, nit ništa. Puno puta se dogodi da mora i po 5 puta pitati nešto natjecatelja da bi ga "cimala" i još joj to ne uspije. Jebiga...neki ljudi jednostavno nisu za to."

"Danijela vi ste najgluplja karika dok ostavljate ključ u bravi" - povodom pljačke njezina stana

"Onako mršava i "nejebozovna" mora da je prava vatra u krevetu.
Kaze i stalno forsira "pamet".Pa barem je ona mogla birati muža.Svaka tica jema svoga orla."






Post je objavljen 29.05.2006. u 11:22 sati.