Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/minime5

Marketing

...OvAJ pOsT jE PoSvEĆEn MOjOJ THE BEST PRIJI...

...ovaj post je posvećen mojoj priji da zna(iako zna,al nema veze,bezveze) da san UVIK uz nju i da je ne napuštan...=)=)=)....e sad draga moja prijo nemoj bit tužna bit će bolje i ja mislim da ćete se vi pomirit....budi bez brige,imam takav osjećaj....=)....pa pogledaj ostale sine moj,savršeni su,pa SPLIT nije mal koliki se čini...(nemoj se sad zbog ovog ljutit ljubice moja)...sad ide lito i ako ne ostat ćete najbolji prijatelji ko što je i on reka,al ja mislin da neće izdržat bez tebe i da ćete te se prije vrimena pomirit i nemoj mi bit tužna jer san onda i ja,a ja too nebi želila...=)....wojin te puno i znaj MI SMO UVIK UZ TEBE!!!!....by:-Andrea,Goreta i NELICA...=)
Image Hosted by ImageShack.us
......A sad malo osvete....=)=)=)(osveta je slatka,al nije?)
Kad te netko povrijedi, normalno je poželjeti poravnanje računa. Ali sve ima svoje granice...Kad nam se dogodi neka nepravda, nije jednostavno odlučiti koji je najbolji potez u tom trenutku. Neki bez imalo razmišljanja odmah oslobađaju sav svoj bijes. Drugi pak obuzdavaju ljutnju i smišljaju u tančine kako će toj osobi vratiti jednakom mjerom. No neki uopće ne reagiraju i pretvaraju se da se ništa nije dogodilo. Što je od svega toga normalno, a što nije ovisi, kao i uvijek, o situaciji i o različitim ljudskim karakterima.Potpuno su izbezumljena, ali pričekaj s osvetom!Prije nego što kreneš s osvetom...
Kad pomisliš kako te je netko strašno povrijedio, dobro razmisli prije nego što kreneš naplaćivati dug. Skupi sve potrebne informacije i pokušaj objektivno shvatiti situaciju. Osveta može potaknuti neke nekontrolirane reakcije koje mogu ugroziti tvoj odnos s tom osobom.Možda bi bilo bolje pokušati sve riješiti razgovorom.
Nije uvijek pogrešno osvećivati se, na taj način «obilježavamo svoj teritorij», no bolje je ne upuštati se u stalne osvete jer time upadamo u začarani krug iz kojeg je teško izići....itd.itd...
....a I evo vam par stvari kad vas neko iživcira i digne van živac ili za nekog koga mrzite...=)=)
-Pa ti nisi normalna!-Da,potpuno si u pravu-ja sam posve neobična....
...evo za nekog ko se crveni....
-OoOh!!Pa ti si se zacrvenila!!-To su prvi simptomi alergije-na tebe!..
-To nisan očekiva0/la od tebe!-Šteta šta imaš tako malo mašte....itd...itd....malo in odbrusite da ostanu paf.....ok??....ok...Post je objavljen 28.05.2006. u 12:52 sati.