Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

" PRIJATELJICA!!!"

LJUDI MOJI, ludi dani su za mnom, zato me nema tako dugo.Imala sam goste( to kao prvo!), onda sam morala kompletno okopati vrt, jer je korov preuzeo vlast nad svim povrćem koje sam posadila. Premda je večer moje doba za kompjuter nisam imala snage da išta pišem.
No, evo me, i danas ću vam ispričati nešto , što je mene malo stavilo u dilemu. DA LI JE POŠTENO DA SE TAKO ŠTA DOGODI? Baš me zanima šta ćete vi reći.

Prijateljica i ona drugovale su još od srednje škole. Poslije su svaka pošle na drugi fakultet, ali diplomirale su istodobno.
Jedna je imala sreće u ljubavi i udala se. Druga, iako vrlo lijepa i obrazovana, nije imala sreće sa mladićima.Prva je pokušala drugu uvesti u društvo i pomoći joj da nekoga nađe, pozivala je u svoju kuću.
Onda se dogodilo nešto nevjerojatno: prije dva mjeseca ta druga došla je sa prijateljičinim mužem k njoj, rekli joj da se vole te da je to jače od njih. Eto , nisu željeli ništa da joj rade iza leđa.

Iako očajna, prva je shvatila da je njima teško kao i njoj, predložila je rastavu s time da k sebi uzme djecu. Njen muž nije pristao: hoće i djecu i prijateljicu.
To je u njoj izazvalo strašan bijes
:ispljuskala ga je na javnom mjestu i sad se strašno stidi zbog tog čina.
Ne znam kako bi se ja ponijela u takvoj situaciji., no jedno ipak ne mogu razumjeti. I ja imam prijateljicu, njen muž je za mene uvijek bio : MUŽ MOJE PRIJATELJICE! i moj prijatelj. Nikad ga nisam gledala drugim očima. Ako je to zaista bila viša sila, kako može onda toliko biti nepošten pa joj još hoće uzeti djecu. Zar taj muž nije nikad volio tu svoju ženu-majku njihove djece. ? Zar ljubav tako brzo može preći u mržnju?Izgleda da se sa prijateljicama mora oprezno--poznata je ona narodna:-" POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU!"

Post je objavljen 25.05.2006. u 21:45 sati.