Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dasampostar

Marketing

GOTOVA JE ŠKOLA NAMA MATURANTIMA!

Napokon je završila škola i svi smo jučer na norijadi bili veseli (doduše,neki su bili veseliji zbog velike količine popijenog alkohola).... :)
Kiša i općenito bljutavo vrijeme koje je vladalo jučer cijeli dan nije spriječilo neke da skoče u Manduševac, da se polijevaju, pa čak i potuku. Letjeli su kišobrani, boce pa i obleka. No, tako je bilo samo na Trgu. Maturanti su vrištali, pjevali (op.a. meni nepoznate pjesme...) i fućkali od čega mi i danas zuji glava.
Na Jarunu je bila sasvim druga spika. Jedva dođemo do Jaruna a ono povorka stupa i svi se pijani popikavaju, naguravaju, polunapušeni i polugoli. A temperatura u Zagrebu je bila samo 12 stupnjeva!
Na Jarunu su nas dočekali redari i pregledavali nas. Meni je osobno to bilo smiješno iskustvo jer ja nikad ne pijem pa kod mene nisu ništa ni našli.
Putem do šatora iz kojeg je treštala muzika i u kojem je bilo enormno zagušljivo, redari su dijelili vodu i peciva. Voda je pijanoj povorci samo poslužila za polijevanje (op.a. nemojte misliti da su pili tu vodu).
Kiša, blato i sve to mi je prisjelo. Na telki sam cijelu večer slušala o nama maturantima. Ljudi, spomenuli su nas na RTL-u, Novoj TV, Hrvatskoj danas i na Dnevniku! Čula sam također da ih je svestrani i uvijek nabrijani Gobac zabavljao u maloprije spomenutom šatoru.
E ljudi, prošao je i taj dan.Škola je završila, a i norijada i danas ujutro kad sam otvorila oči prvo na što sam pomislila je - ajme, imam samo koji tjedan do mature a niš ne znam. Hvata me panika jer treba toliko toga naučiti. A i uskoro nam je maturalna večer.
I za kraj želim poručiti : LJUDI PRIMITE SE UČENJA ZA MATURU I FAX. VIDIMO SE USKORO NA MATURI.
Pozdravlja Vas,


štrebsy (moš mislit!)
:P

Post je objavljen 25.05.2006. u 13:20 sati.