Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/korisnik

Marketing

Istina je da sam rekao će ovaj blog u penziju ali nije problem da još koji put gukne dok ne dobije dostojnu zamenu

... pogotovo ukoliko postoji dobar povod ... a toga makar uvek ima više no dovoljno :-)

Sinoć sam popunjavao neki upitnik s podacima, treba Heleni da odnese u školu. Prvo čuđenje je naravno što se po ko zna koji put traže podaci koji bi trebalo da su im dostupni od samog starta, ali iskustvo uči da se ne treba previše trzati na takve stvari već zgrabiti dobru priliku da se koristi olovka, za promenu.

Među traženim podacima i one stvari o nacionalnosti i državljanstvu, nešto što pune svesti redovno preskačem jer je previše krvi ovde proteklo u odbrani nacije - svi su se samo branili, a krvi ipak na sve strane, hollywood je stigao kući ... :-P ... Za državljanstvo odavno i ne znam šta bih napisao jer ne mogu da nalovim tu dinamiku - ionako toga nema na većini istinga zemalja na netu pa se makar tešim da sam saglasan s tim ... ;-) ... Iako, u dubini sam prilično potišten što su to neka obeležja koja te mere i cene a suštinsko su sranje - ništa od toga ne određuje dobrog ili lošeg čoveka - samo te grupiše s gomilom nepoznatih dok neki pravi kontakti završavaju u drugim grupama ... pa se viče "MI, a ONI ... MI, ili ONI ... !!!" i onda pršti ta ista krv na sve strane dok ne znaš da li je prijatelj s druge strane živ ili te drži na nišanu istog trena - fuj, kao što rekoh, a i dosta o tome.

...

Povod za ovo javljanje je kritika koju sam dobio od Ivane ... noćas je pokrenula grupu o planetoidu na flickru, pa eto prilike da malo to promovišem kao zanimljivu stvarčicu i usput se odvadim za neaktivnost ovđe. Linkovi: Planeta Srbija, sjedinjavač srpskih blogčadi ... flickr, ono za slike ... grupa Planeta Srbija na flickru, zajedničko za prethodna dva, ljudi koji su svuda :-D

Pozivam sve flickraše da overe i ovu grupu, meteore s planetoida da ne zaborave na flickr i njiovu grupu ... a ekipa s blog.hr je dobrodošla na sva ova mestašca.

...

Zanimljiv je taj flickr, The Impaler mi dade ideju da se lociram preko Google Maps ... pa sam odradio screenshot Closest look on Novi Sad from GoogleMaps - lepa mrlja iz Svemira - locirao sam svoju zgradicu svoju slobodicu i ovo radno mesto, a fotka se fino kiti zabeleškama ostalih flickraša o njihovim znamenitim mestima u Novom Sadu ;-)

...

Samo da pomenem da ću ostaviti poneko slovce i na http://novikorisnik.blogspot.com/, pa virnite i tamo, upad slobodan :-D

...

(... druže Tito, živio nam Dan mladosti ... :-)

Post je objavljen 25.05.2006. u 10:17 sati.