Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tableta

Marketing

voće za jutarnji poticaj

Dragi moji blogeri, nije me bilo jedno vrijeme zbog obaveza koje su mi oduzele sve slobodno vrijeme( pa čak i noćno , jer sam ja poznata kao noćna ptica)
Znam da sam već više puta pisala o voću no to je tako neiscrpna tema, da se opet malo moram osvrnuti na njega.počele su velike vručine i ujutro se obično znamo probuditi dosta iscrpljeni od lošeg spavanja.
Bez obzira na godišnje doba,izaberite uvijek svježe voće pa ćete izbjeći iscrpljenost i vratiti dobru volju.MySpace Layouts
Navečer si možete pripremiti koktel koji će vas ujutro istog trena ispuniti energijom
MySpace Layouts:miksajte kriške jabuke( bez jezgre) , četiri mrkve, jedan kivi i šaku peršina

-Za užinu opet pojedite 2 kivija: možete ih jesti prepolovljene, žličicom( kao meko kuhano jaje) opskrbit ćete se vitaminom C za cijeli dan

Da biste izbjegli osjećaj umora oko podneva, pojedite šaku suhog voća ( marelice, šljive, datulje...).Ono je prepuno energije, a pomoći će vam da izdržite do ručka.

Još jedan koktel vas može ispuniti radnom energijom na najbolji način:- miksajte 6 zrna grožđa, 2 kruške i 2 jabuke( bez jezgre) s 2 kriške ananasa.

-Uživajte u voću iz tropskih krajeva: prepuno je sunca i vitamina. Mango, papaja...- sad se već mogu nabaviti i kod nas.

JOŠ KOJI NAPITAK ZA POTICAJ?

- Izmiješajte jedan žumanjak, sok jedne naranče, žličicu pivskog kvasca u prahu i jednu naribanu jabuku.

- Da živnete i usput potaknete tjelesnu otpornost, posegnite za vitaminom C: iscijedite 1 grejp, 2 naranče i pola limuna; primiješajte žličicu C-vitamina u prahu i nekoliko kapi ehinaceje.MySpace Layouts

U ZDRAVLJE- I UŽIVAJTE!

Post je objavljen 23.05.2006. u 21:52 sati.