Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarchy

Marketing

Što je važno u vezi?

Izgled?
Pa… ja mislim da jest. Ali opet ljepota je u očima promatrača!!! Mislim da ljudi koji kažu da izgled nije važan, da nisu posve iskreni. Kako možeš biti s nekim ako te taj netko ne privlači?! Ali opet ako je nekima izgled jedina važna stvar, mislim da su te osobe previše površne.
Što će mi netko tko mi je samo zgodan, a ne mogu se s njim naći „na istoj valnoj duljini“. Ne treba mi netko za gledanje.
Nimalo ne osuđujem osobe koje drže do sebe i svog izgleda da traže i nekog takvog. Ako netko pazi na svoju prehranu, tjelovježbu, izgled općenito (odjeća, higijena, kosa…) To u svakom slučaju nije mala stvar i zahtjeva mnogo vremena, puno više nego se čini. Pa kaj onda ima lošeg u tome da taj netko isto želi osobu koja lijepo izgleda.
Povjerenje?
Po meni jako važna stvar. Ako nema povjerenja, kakva je to veza? Kako možeš biti s nekim kome ne vjeruješ? Svatko treba nekoga kome može vjerovati, kome se može povjeriti. Nekog u koga neće sumnjati. Ako vaš partner ode van s društvom bez vas, a nemate povjerenja u njega. Teško će vam past taj izlazak. A ne zaboravite da njemu ili njoj treba osim vas i to društvo.
Razumijevanje? Kompromisi?
Kad smo u vezi nismo sami!!! Ne radi se tu više samo o našim potrebama i željama. Svi želimo da nam bude lijepo i da budemo zadovoljni, ali ako vam je doista stalo do osobe s kojom ste, tada mora biti i važno da toj osobi isto bude lijepo i da bude zadovoljna.
Komunikacija?
To je stvar s kojom sam ja jako zadovoljna u ovoj svojoj vezi. To nikad prije nisam imala i uvijek mi je to falilo. Nisam više malo dijete i ne treba mi netko za gledanje, već netko s kim mogu pričati, zezat se, povjerit se. S dečkom sam svega dva i pol mjeseca, a po tom pitanju se osjećam kao da se znamo cijeli život!!!
Seks?
I to je važna stvar u vezi!!! Ja u svojih nepunih 20 godina nisam još nikad s nikim spavala. To je stvar koju ja ne mogu učiniti samo tako. I za sve postoji vrijeme i mjesto. Ako netko ne može čekati, ima onih koji mogu. Možda sam sanjar, ali htjela bih imat samo jednu osobu u svom životu s kojom ću biti intimna u tolikoj razini. U današnje vrijeme je to jako teško, ali ništa nije nemoguće. Nije da se držim onog do braka ništa, ali nije ni to nešto čega se želim samo tako riješiti.
Osobe koje su imale mnogo partnera misle možda da znaju što je dobar seks. Hm… Možda! Ali kad imate stalnog partnera znate točno što jedan i drugi volite. A i seks bez emocija je kao tijelo bez nogu. Sigurno mislite kaj vam ja sad pričam o tome a nemam pojma o seksu, možda ali jednog dana ćete vidjeti.
I još jedna stvar u vezi seksa, nije mi jasno kako netko može to učiniti (sa stalnim partnerom) a da ne priča o tome. Ja i moj dečko smo tu temu već okrenuli sa svih strana.
Ljubav?
Ona dolazi sa vremenom. I ako u vašu vezu dođe i ljubav, onda su vam velike šanse da uspijete u toj vezi.
Najveći sreća je naći nekog kome je stalo do vas toliko koliko i vama do njega. Jer u protivnom uvijek jedna osoba traži način da izađe iz te veze.
I na kraju ne zaboravite na PONOS!



Post je objavljen 23.05.2006. u 18:21 sati.