Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janaitara2

Marketing

Sutra sve zavrsava ali to ne znaci da mi necemo nastavit ucit vas o zivotu. Nastaviti cemo djelovati.. ja iz barcelone.. A jana iz praga
(ili ovisno o mjestu prebivalista na kojemu se elitnom mjestu nalazimo...) ne brinite se, necemo iznevjeriti svoje fanove..:)
ipak imamo razumjevanja prema vasim zeljama,ipak zelite uciti od najboljih...a MI JESMO NAJBOLJE
Dosle su nam najsavrsenije majce sa potpisom za nasu norijadu...ah kako cemo zablistati...necete nas moci ne gledati kako cemo svi biti prekrasni!!
I sta sada PATITE...ali mozete se zadovoljiti sa slikicama naravno nasim u svim hrvatskim novinama ...nadamo se da cemo biti poljepljene po vasim
zidovima.. i na backgroundu vaseg kompa.. i zaslonu vaseg mobitela.. i na magnetu vasega frizidera,.. i na slici vase majice..
,...........iskoristite priliku
ne propustite NAS
ah kako smo mogli zaboraviti...za tjedan dana idemo u milano raditi reklamu za novu politiku anarhije...ah kako savrseno za svijet..
da.. nas DVIJE CEMO VLADAT SVIJETOM anarhije. ili cak mozda ubacimo dual monarhnu drzavu.. buahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo sada i to znate...sta VAM nismo dobre?!!!! koliko informacija vam pruzimo...
ndamo se da znate to cijeniti !! danas smo malo zauzete...cijeli razred ovisi o nama...kako bi sutra sve bilo savrseno kao i mi...
tako da nemamo vise vremena za ispunjavanje vasih zivota smislom...za danas...
Pusica od NAS DVIJE volite nas....!!!!!!!!

Post je objavljen 23.05.2006. u 09:27 sati.