Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiturbofolk

Marketing

Par odgovora...

@MojTip - slušat će štiklu svi oni koji su je i do sada slušali. Naravno. Braniti će se kako je sve namješteno, kako je Seve definitivno trebala biti prva i tako.. Nravno, sve je to bila velika zavjera protiv tako velike i nadasve veličanstvene damice naše estrade....

@Mona - njihova scena je tako mistična i mračna. Njihov metal i rock je tako jedna muzika obavijena nekim plavičastim velom tajni, da je ova pjesma jednostavno sladunjava :)

@Tinek - hvala, hvala.. ne smijem si priuštiti glupe i neuke postove. Ipak se bavim obranom kulture, te umijeća izražavanja umijećem izražavanja. Nećemo govoriti o dobroj ili lošoj muzici. Previše je na svijetu tipova muzike, a ukusi su različiti. Prije bih rekao da balkan luduje za onim što NIJE muzika, već samo jedan prolazni hir niskointelektualnih insinuacija kao produkt američkih propagandnih poruka primitivizma i razbuktavanja najnižih strasti HomoSapiensa :)) a kako je doakzano prošli mjesec da smo jedan od najglupljih naroda, nije ni čudo što "pušimo" takvu sramotu, a još se njome i ponosimo. Ipak smo mi balkan. I još dugo ćemo biti...

@Father Son - hvala na tekstu.

@Drift - to što si rekla je čista istina. Meni je apsurdna ta pjesma. Jedino mi žao što su se Let3 prodali za taj spot. Jedino ako gledamo iz nekog satiričnog i posprdnog aspekta, pjesma je realizirana dobro, ali ako je tako - kojeg vraga je onda radila na EuroSongu - jednom tako ozbiljnom i čuvenom natječaju !? dobro si rekla- čisti paradoks :)) A što se tiče Finske - oni imaju vrhunsku rock scenu, samo što kod nas nije toliko rasprostranjeno slušateljsto, osim onih darkerica iz Močvare i takve ekipe :)

@Maugan - Ja sam bio za Fince od kada sam čuo prvi riff na gitari ;) Bio bih sretan kada bi me netko uvjerio da se varam glede propadajuće glazbene scene. Kada se osvrnem na glazbenu scenu 1999, dođe mi da plačem... Odkako su se Majke raspale, sve je palo u vodu, rock je krenuo nizbrdo. Ne mislim pri tome da su Majke držale konce u rukama, ali je nekako to bilo loše vrijeme za rock scenu, ali jako dobro pripremljen teren za današnju generaciju Turbo Folka.

Post je objavljen 22.05.2006. u 00:19 sati.