Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sturmwehr

Marketing

PRVI DIO


dragi doktore Žikkk.. Vidio sam tatu sa bratom.. i sada.... i ja želim malo... molim savjet kako da to postignem... a i htjeo bi neke nove bolesti.. Osjećam se ko siromah samo sa Sidom...Viciousom... (Duško Lokin 21.05.2006. 12:40)

DRAGA DUŠKO,ALI KOGA ŽELIŠ? TATU,BRATA ILI OBADVOJE? NAJBOLJE TI JE KAD IH OPET VIDIŠ,SAMO PRISTOJNO POKUCAJ TATI NA PIŠU I MISLIM DA NEBI TREBALO BIT PROBLEMA.DALJE PUSTI STVARI NEKA IDU SVOJIM TOKOM,A TO ZNAČI DA ČE I BOLESTI NAVRIJETI SAME OD SEBE.SIGURAN SAM DA TI IH TATA NE ŽELI USKRATITI..SAMO HRABRO!

Molim te pomozi! Ponavljam pitanje: Ošišala sam se na irokezu i stara mi sere! Ne prestaje! Sere po svuda, po kuhinji, radnom stolu, po mom krevetu, a još se usput i dere! Neću se ošišat jer moram i želim branit svoje stavove! Već sam ti 2 puta slala pismo, al nisi ga objavio! molim, te pomozi, al pliz, nemoj me slati frizeru! Inaće, najbolji si! Molim te objavi ga ovaj put... (5544321 21.05.2006. 15:16)

MOJ SAVJET TI JE DA POZOVEŠ FRENDICE DOMA NA TULUM I KAD STARA ZASPI DA SE DIVLJAČKI ISERETE PO NJOJ,PA NEK VIDI KAKO JE TO KAD TI NEKO SERE..A ZA FRIZURU,PRIPRIJETI MAJCI DA ČEŠ SE OŠIŠAT KAO ONA,ILI NAPRAVIT DREADLOCKSE AKO NE PRESTANE.I RECI JOJ DA VIŠE NISI NJENA MALA CURICA NEGO VEČ PRAVI DEČKO!

dragi dr.žikk imam jedno pitanjce... dali sam izgubio nevinost ako sam dao biku da me jebe i dali se može zatrudnjeti ako mi netko svrši u guzu? (debeli štef 21.05.2006. 16:42)

DRAGA ŠTEF,NISI IZGUBIO NEVINOST AKO TE BIK JEBO.JEBANJE S BIKOM VRAČA NEVINOST.TO JE POSTAO NOVI HIT U ISTOČNIM ZEMLJAMA GDJE SE MORA UČI NEVIN U BRAK.TAMO JE VELIKA NAVALA POHOTNICA NA BIKOVE JER ŽELE VRATITI SVOJU NEVINOST,ALI JE PROBLEM ŠTO NEMA DOSTA BIKOVA.. MOŽEŠ ZATRUDNJET AKO SI SE ISRO PRIJE JEBANJA U GUZU.PRIJE TAKVOG ČINA JE NAJBOLJE NE SRAT NEKOLIKO DANA JER SE UNUTRA STVORI ZAŠTITA KOJA ŠTITI OD TRUDNOČE.

Doktore, pišao sam jučer zajedno s prijateljem i shvatio da on uopče nema penis, več piša kroz neki kao lijevak. Kako da mu dam do znanja da se više ne želim družiti s njim bez da bude povrijeđen??? E da, ni jaja mu nisam vidio!!! (pre 21.05.2006. 17:07)

PRE,POTPUNO TE SHVAČAM.GROZNO JE TO ŠTO MU NISI NI JAJA VIDIO.A MORAŠ SE POSTEPENO PRESTAT DRUŽIT S NJIM.PRVO MU PRESTANI POKAZIVAT SVOJE GENITALIJE I S VREMENOM ČE SHVATIT NEKE STVARI.AKO TI NE ŽELI POKAZIVATI GENITALIJE,ONDA TI NIJE PRAVI PRIJATELJ I NEIJE SE ZASLUŽIO DRUŽIT S TOBOM.

dragi žiče, radi se o sljedecem. da li sam trudna? unaprijed zahvaljujem na odgovoru. (pero! 21.05.2006. 17:08)

DRAGA PERO,HITNO JE JAVI ZUBARU JER SU VELIKE ŠANSE DA JESI!

Dr. žikk, hitno trebam vašu pomoč. Molim te da ovo bude anonimno. Ali neznam što da napravim- brat mi je jebal pojačalo. Doslovno. Mislil je da bude na distorziji bolje pa mi sad distorzija ne radi. Nedam pare za novo jer bu opet tak. Ni ovo nije prvi put bilo.Dali da tužim mami, moj jadni emo braco će ostati bez dnevnih elemenata koji ga čine jedinstvenim. Pomozi molim te, pojačalo mi je več fakat problijedilo. Hvala puno. (Sestra emo brata 21.05.2006. 18:21)

MOJ SAVJET TI JE DA NA POJAČALO STAVIŠ "CHORUS" ILI "DELAY".TO ČE IMAT SUPROTAN UČINAK OD NJEMU TAKO DRAGE DISTORZIJE I SIGURNO ČE PRESTAT S TIME.NEMOJ GA TUŽIT MAMI NEGO GA POKUŠAJ NAGOVORIT DA JEBE BUBNJEVE.KO ZNA,MOŽDA ISPADNE I DOBAR BEND OD TOGA?

Mr. žikk pomozi mi!!!svaki dan sanjam jednog gospodina s crvenom kosom i crnim kožnjakom koji me tjera da pijem i da zadovoljavam ga na svakakve bolesne nacine!!!!molim te reci mi šta da radim kako da to prestane.... (smece 21.05.2006. 18:26)

NAJBOLJE TI JE DA SE SUOČIŠ SA TOM GROZNOM NOČNOM MOROM TAKO DA ODEŠ DO PARKA KAD SE PROBUDIŠ I UPOZNAŠ GA.SIGURAN SAM DA NIJE TAKO LOŠ,I DA ČEŠ NAKON UPOZNAVANJA TI NJEGA TJERAT DA PIJE I DA ON TEBE ZADOVOLJAVA NA BOLESNE NAČINE.

mene muči samo jedno.jel moja baka ima pubis?ja sam ju molila da mi ga pokaže,ali ona nije htjela.jel to možda zato kaj joj koža visi?nemrem spavat sad,kak sam se uzrujala?
e da...slučajno sam vidla seku kak liže printer.da se zabrinem? (đos 21.05.2006. 19:07)

NIJEDNA BAKA NEMA PUBIS.TO TI NESTANE SA PRVIM SIJEDIMA.ZATO TI GA NIJE HTJELA POKAZAT.MOŽDA SE SRAMI TOGA ŠTO VIŠE NIJE MLADA I PREPUNA PUBISA.ILI JE TUŽNA ŠTO SU PROŠLI ONI DANI KAD IH JE PONOSNO PUŠTALA DA SE VIJORE NA VJETRU..SA TVOJOM SEKOM JE SVE U REDU.VJEROJATNO JE HTJELA POKLONIT MALO PAŽNJE PRINTERU,KAD VEČ TI NE ŽELIŠ.

Striček, zašto mi govore da sam ženomuž?? i šta to zapravo znači? i striček, kako se najbolje klistira? (V V 21.05.2006. 19:07)

ŽENOMUŽ TI ZNAČI OŽENJEN MUŽ KOJI NAGANJA ŽENE.A TEBE ISTO VJEROJATNO ZOVU ZBOG TOGA.NAJBOLJE KLISTIRANJE SE DEŠAVA NAKON KONZUMACIJE 2 LITRE CRNOG I LITRE BIJELOG VINA ISTOVREMENO.ONDA TREBA PRIČEKATI DO JUTRA DOK TO NE POLETI IZ GUZE KAO SLAP.

Ja imam jedan evergreen...kako najbolje zadovoljiti muŽkoooooo :D (Fraulein Kenny 21.05.2006. 20:54)

PRVO GA MORAŠ NAHRANIT I OKUPAT.POSLJE TOGA GA IZVEDEŠ VAN I ZABAVLJAŠ GA.ONDA SLIJEDI OPIJANJE I ODLAZAK NA PLES.ONDA OPET OPIJANJE I ODLAZAK VAN PO JOŠ VINA.ONDA GA OPET TREBAŠ ZABAVLJAT JER MU SE SPAVA.KASNIJE JOŠ MORAŠ PIT S NJIM I DRŽAT MU GLAVU DOK POVRAČA.KASNIJE GA MORAŠ NOSIT DOMA I DAT MU PUSSU ZA LAKU NOĆ.I TO TI JE TO!

dragi striko žikk, lakirajući nokte slučajno sam nalakirala cijelu ruku. i od tada imam osječaj da me ljudi čudno gledaju. jeli to zbog frizure????????? unaprijed ti hvala. tvoja vjerna čitateljica. (nezasitna.......... 21.05.2006. 23:15)

A KOJE JE BOJE LAK? MOŽE BIT I STVAR U FRIZURI AKO NJENA BOJA NE ODGOVARA BOJI LAKA.ALI INAČE NIJE PROBLEM U TOME ŠTO SI NALAKIRALA CIJELU RUKU.SIGURNO SU TO VIDLE NEKE KKUL CURE I MOŽDA POSTANE NOVI TEEN TREND.

svi me jebeju u mozak, kak da im objasnim da ja razmisljam kurcem (hemafrodit 21.05.2006. 23:18)

POKAŽI IM GA,PA ČEŠ VIDJET DA BU BRZO SHVATILI.

a-haa!!....ee poceh se bolesno dugo smijat kad sam prochitala ovo...aaahhh......dragi zikkica...zakej me zovu butinarka?? i zakej imam proste snove?????
zakej mi se ne znash oduzit za uslugu??.....khm...khm...heheehe...cuj kod mene jee...ufuf...like a virgin,,touch for the very first time..like a virgin,,,when your heart beats next to mine!!!..kako sam prosta...tc tc....ma simpl...ja s majicom a ti-> BEZ!!!....issssuusssee...tc tc..tc...tc.... (snif 21.05.2006. 23:23)


MOŽDA TE ZOVU BUTINARKA JER TI SE LJUBAV SLIČNO ZOVE? DA LI HODAŠ S NEKOM BUTINOM? IMAŠ PROSTE SNOVE JER SI PERVERZNJAČA KOJA CIJELI DAN GLEDA PORNIČE I NIŠTA NE UČI!DAJ MI ŠEČERA I VODE!ODMA!

...dobar dan...dr.dr.(dragi doktore jel???) žikk....ovako imam mnogo problema...pratim vas več 6 godina i emisija vam je odlična, samo nije mi jasno zašto se slike nemiču????ovako samo ukratko da bum ja to napisala: ja sam počinila incest sa ocem, ostala sam trudna i rodila mu sina, odnosno unuka, a meni se rodio sin, odnosno polubrat, jer nije od moje majke sin....neznam kako da ga zovem i kako on mene i mog tatu, i svog tatu, tj njegovog djedu....gledaj sad ovako-moj brat je njemu i polubrat, i ujak, izgleda da sam razjebala cjelu obitelj...aaa????pomozi molim te.....sad mama želi i s bratom kčer, da napravi tati pakost.....no brat hoče samnom...šta da radim???? da počinim suicid cjele familije???? (neshvačena ljepotica SS 22.05.2006. 09:23)

DRAGI NESHVAČENA LJEPOTICE.DRAGO MI JE DA SI POČINILA INCEST SA OCEM.TO ZNAČI DA TE TATA VOLI,I NETREBAŠ SE ZABRINJAVAT.POHVALNO JE ŠTO SI RAZJEBALA CIJELU OBITELJ.MNOGI NEMAJU SREČE KO TI.ZAMISLI SI KAKO JE ONIMA KOJI NIKOG NEMOGU NATEGNUT?PUSTI MAMU NEK SE VESELI S BRATOM,A POSLJE GA I TI RAZVESELI!JA TI SAVJETUJEM DA KUPIŠ KAMERU I SVE TO LJEPO SNIMIŠ POD NAZIVIMA "OBITELJSKE RADOSTI" U VIŠE NASTAVAKA,JER TAKVI FILMOVI JAKO DOBRO PROLAZE PO NJEMAČKOJ.A ZAŠTO NEBI ZARADILA SAMA ZA MORE?BAR NEČEŠ MORAT TRAŽIT ĐEPARAC MAMU I TATU

kaj ti to misliš ozbiljno!!!?????mene onda zanima zašto je korjeni iz 9 jednako 3 kada je 2*2-2 jednako 2...mislim stvarno ne razumijem zašto je 1,jedan!!???'i još me zanima kad se vidimo!!!imam par moba na akciji!!!!! (dompsa 22.05.2006. 11:24)

1 JE JEDAN ZATO JER JE JEDAN KORIJEN.SVAKI BROJ NASTAJE IZ JEDAN.BUMO SE VIDLI JEDAN DAN,PA ČEMO SE DOGOVORIT ZA JEDAN MOBITEL.A MOJ FREND BI ISTO HTIO JEDAN.AJD JAVIM TI SE SAD JEDAN DAN.IMAM TI ZA DAT JOŠ JEDAN DVD.EVO,VIDIŠ..ZATO JE 1 JEDAN.

Doktore pomozite!!! Znam se ponekad napit i onda mi se jako kara al nikad se ne diram na
Vas! Znalo mi se to i prije događat al nikad nisam mislio da Vas nebi primio! to je čudno kaj ne?? Dali sam bolestan ili samo nisam dovoljno popio???? Fala unaprijed. (Tošo 22.05.2006. 14:41


DRAGA TOŠO,TEBE TIŠTI TO ŠTO IMAŠ NEKE ŽELJE I FANTAZIJE KOJE TE SRAM OSTVARIT.POPI JEDNOM PREVIŠE ALKOHOLA I NAPROJED U OSTVARIVANJU SKRIVENIH FANTAZIJA.VIDJET ČEŠ KAKO JE LAKO.A POSLJE ČE SVE IĆ I PRELAGANO.SAMO NAPRIJED!Post je objavljen 21.05.2006. u 12:11 sati.