Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragonheart

Marketing

Batman Beyond

Image Hosted by ImageShack.us



Batman Beyond je animirani serijal od 39 epizoda,nažalost samo 3 sezone i inače jedan od rijetkih serijala koji je doprinio popularnost Dark Knightu i ostao zapamćen sa legijom obožavazelja.
Radnja počinje kada mladom Terry McGinnisu pred očima ubiju oca !! Željan osvete on pokušava dokazati drugom vlasniku tvrtke (ostarjelom Bruceu Wayneu),da je njegov " kolega" odgovoran za smrt njegovog oca.Nedugo nakon toga Terry recimo tako ukrade BATSUIT i ode u istjerivanje pravde.Naravno Bruce se na početku usprotivi i pokuša paralizirati odjelo,no na kraju popusti i na neki način ga zaposli kao novog Batmana.Zašto je taj serijal stekao takvu popularnost kada ljudi inače baš ne vole takve nasljednike?
Zato što nije napravljen kao neko tipično sranje nego vjerno sljedi lik Bruce Wayne i postepeno gradi osobnost Terry McGinnisa.
Image Hosted by ImageShack.us


Na slici iznad-Terry McGinnis-lijevo,ostarjeli Bruce Wayne-desno

Znači u budućnosti Gotham City-a,Jokera više nema,Harley Quinn je stara baba sa dvije unuke blizanke koje se bave krim djelatnostima.Barbara Gordon je ostarjela i sada je na dužnosti koju je vršio njezin otac-komesar-ka je policije grada Gothama.
Popularnosti ovog serijala je doprinjela i činjenica da likovi stare i obolijevaju,tako i Bruce Wayne ima problema sa srcem. No naravno sve o Batmanu ne bi bilo tako zanimljivo da nema tako zanimljivih negativaca,a kako više nema Jokera koji je vjerovatno najzanimljiviji negativac iz svijeta stripa,tko bi ga dovraga mogao zamjeniti.Priznajem da je Joker nezamjenjiv,ali zato su tu sada bande teenagera kriminalaca koji su nadahnuti njegovim nedjelima,tu je i Inque koja se pretvara u svakakve oblike,pa imamo Spellbindera koji stvara računalni svijet o kojem mladi postaju ovisnici,a tu su i meni najzanimljiviji The Royal Flash Gang,englesko aristokratsko društvo lopova,obitelj u kojoj se lopovluk prenosi s koljena na koljeno,no jedna mlađa pripadnica ekipe se zaljubljuje u Terrya te tako tu imamo i nasljednicu žene mačke!!
Nakon ovog opisa još ostaje pitanje da li je Terry vrijedan i dostojan da bude novi Batman?
Odgovor je definitivno DA,jer je različit od Brucea potpuno,ima svoj život,svoju djevojku,smisao za humor,mamu,pa čak i mlađeg brata.Nije baš sherlock kao legendarni Dark Knight,ali dobro ipak je još u srednjoj školi.
Image Hosted by ImageShack.us


Preporučujem svima ovaj odlični animirani serijal nabijen akcijom i uzbuđenjem,a fenomenalan soundtrack koji prati cijeli serijal da i ne spominjem.
Evo još za kraj link za popis epizoda:Batman Beyond-EpGuide
Novi postovi-KONAČNO DOLAZE....

Post je objavljen 18.05.2006. u 12:45 sati.