Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/silmarien

Marketing

ide lito-svi u more!!!

evo kako nan se bliži lito poželila san van napisati nešto o najlipšemu moru na svitu-o našemu moru..
..kako niste svi sa mora, a i oni koji jesu nisu baš svi iz mojih krajeva tila bi vas upoznati sa jednon predivnon plažon koja je meni osobno najdraža i najlipša još otkako san bila beba..
..za razliku od Bola na Braču i Zrča na Pagu ova moja plaža nije tako poznata i razvikana ali svojon lipoton sigurno ne zaostaje za njima..
a jedna od prednosti je i to da je prilično izolirana od prometa i općenito od civilizacije pa mi je samin time lipša i draža..

Dakle predstavljan van Saharun:
Image Hosted by ImageShack.us

Ža mi je što niman lipše slike da ih ovdi stavin ali i da najlipšu stavin jopet ne bi bila toliko lipa ka što je ova plaža u živo.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

eto! a za sve one koje zanima kako doći do te plaže: plaža je smještena na sjevernoj strani Dugog otoka tako da se do nje može doći sa trajekton iz Zadra (karta u jednome smjeru po osobi oko 20kn-max., za auto nisan sigurna ali mislin da je negdi oko 100kn). Trajekton se dođe do mista Brbinj a dalje sa autobuson do Saharuna ima nekih 35 min vožnje, auton 15-20).
od plaže do najbližeg dućana i pitke vode je 15-20 minuta hoda.
do najbližeg kafića ili restorana 25 minuta hoda, do pošte 20-25 minuta hoda.
do same plaže se može doći auton iako je jedan dio puta neasfaltiran.

ima dovoljno hladovine, a za sve one koji ne vole sabun (pijesak), sa desne strane same plaže u dužini od nekih kilometar ili čak više proteže se kamena obala.

plaža je otvorena prema otvorenome moru (Italiji) i kada puše bura tamo je bonaca ali je more hladnije zbog morskih struja, kad je jugo more je malo valovito ali jako toplo.

plaža je i do stotinjak metara od obale jako plitka.

eto to je moja i prinčeva plaža pa kakvi bi nas dvoje bili da to nismo podilili sa vama...

jedva čekan lito i kupanje!

wave

Post je objavljen 18.05.2006. u 12:26 sati.