Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

NLO dossier: snimke na kojima se 3,3 stotinke (ne) vidi objekt koji bi trebao biti avion

Nakon gotovo 5 godina, američka vlada je dopustila objavljivanje još kojeg video frejma s dvije sigurnosne kamere koji prikazuju, kako kažu, udar zrakoplova u Pentagon 11. rujna 2001. Najvažniji dio tzv. snimke predstavljaju dva frejma, nos navodnog Boeinga 757 i slijedeći frame - eksplozija.

Pogledaj to što nazivaju snimkom.

Sinoć su svjetske novinske agencije objavile vijest o puštanju vladinih snimaka, no nitko nije spomenuo da se ne radi o "snimkama", već nizu frameova koji pokazuju ništa. Naravno da su svi pisali kada se napad dogodio, koliko je ljudi poginulo i slične PR, marketing i psy-op (psychological operations) rečenične sklopove u kojima se naglašava poruka koju primamo već pet godina - zrakoplove su oteli pripadnici terorističke skupine al Qaida, bla, bla…



Ako 5 godina, unatoč mnogim neovisnim teoretičarima, ne objavljuju snimke na kojima se stvarno vidi Boeing 757 kako udara u Pentagon, a to učine ovako loše, onda se s pravom pitamo, što se ustvari događa? Nekoliko frejmova snimke u kojima se ne vidi avion, pojavili su se u trenutku kada je gotovo svatko inteligentan posumnjao u istinitost službene priče o 11. rujnu i kada se u medijima pojavljuju poznate osobe koje tvrde da je 11/9 smišljen upravo u taboru zagovornika rata, preventivnih nuklearnih napada i pohlepnih, nikad zadovoljnih i dovoljno bogatih kapitalista. Ako imaju krucijalan dokaz da je zrakoplov na letu 77 zaista udario u Pentagon, zašto ga kriju? Osim ako, kako to sugerira Paul Joseph Jonson, autor www.propagandamatrix.com

1) The government truly is frightened to death of releasing any images which accurately depict what happened at the Pentagon because it doesn't jive with the official version of 9/11.

2) Or the government knows that Flight 77 hit the Pentagon and has clear footage of the incident, but is deliberately releasing these speculative images in order to stoke the debate so it can later release the high quality video and use it to debunk the entire 9/11 truth movement.

Iluzija

"Snimke" koje predstavljaju vladin neoborivi dokaz da je u Pentagon udario Boeing 737 nisu ništa drugo nego iluzionistički trik. Jedna sekunda 35mm filma sadrži 24 sličice dok video zapis jedne sekunde sadrži 25-30 sličica tj. frameova. Sigurnosne kamere snimale su Pentagon sa 4-5 frejmova u sekundi. Vlada nam servira njihovu istinu u 2 frejma! Upravo se između ove dvije sličice nalazi daljnji prostor za spekulacije.



Pogledajmo što se gleda na FoxNews. Posljednji clip u njihovoj free video rubrici nazvan je Conspiracy busted?, s podnaslovom: Newly released video appears to debunk conspiracy theories about Pentagon attack. Dakle, razlog puštanja snimki je uništavanje kredibiliteta onih koji se propitkuju i proučavaju kontroverzu 9/11.

Neoconsi debatu o 11. rujnu žele fokusirati na priču o Pentagonu i tako generalno "oprati" i sve ono drugo što se događalo toga prijepodneva. Možda to žele i washingtonski psy-op agenti koji će nakon uzavrele javne debate objaviti uvjerljivu snimku aviona u visokoj rezoluciji (do koje su upravo došli!) i tako jednim oštrim manevrom diskreditirati pokret za istinu o 11/9.

Ne šute niti Charlie Sheen i zagovornici neovisne istrage. Najnoviji snimci (ekstra frejmovi :) - nisu odgovorili na Sheenova pitanja. On je prije dva mjeseca u radio emisiji Alexa Jonesa rekao da američka vlada skriva informacije od javnosti priupitavši odgovorne: Gdje su snimke drugih sigurnosnih kamera postavljenih na obližnjoj benzinskoj crpki i hotelu? Ako vlada ništa ne skriva, zašto ne pokaže ostale snimke?

Kako bi zapravo trebala izgledati snimka nadzorne kamere? (Upozoravam da je ova animirana gif sličica ispod od 5 frameova FOTOMONTAŽA, projekcija tj. prispodoba kako bi ustvari izgledao snimak sigurnosne kamere da je snimila Boeing 757 kako udara u Pentagon.) Na stvarnom snimku se ne vidi Boeing, što možete i provjeriti ovdje.


photo by: http://www.propagandamatrix.com/articles/may2006/170506reallylook.htm

FBI je nakon 11. rujna zaplijenio 84 snimke okolnih nadzornih kamera. Čudno je što su nam prekjučer odlučili ponuditi onu na kojoj se "nos aviona" vidi samo 3,3 stotinke. I možete li vjerovati, niti jedna druga kamera nije zabilježila udar. To je službena tvrdnja.

Što je zapravo na tim snimkama? Još koji NLO?

I na kraju, što nema veze s udarom u Pentagon - je li moguće da su jedine dvije moderne zgrade na svijetu koje su se srušile kao kule od karata zbog požara, baš one dvije zgrade koje su se urušile 11. 09. 2001. u New Yorku. Blizanci. No, znate li da se urušila i obližnja zgrada WTC 7? Igrom slučaja ili ne, vlasnik WTC 7 zgrade Larry Silverstone skoro je pa direktno javno priznao da se radilo o eksplozivu. Nije li i vama čudno da se WTC 7 uruši kao da je minirana od krhotina urušavanja Twinsa?

Post je objavljen 18.05.2006. u 01:19 sati.