Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/izgubljenii

Marketing

Locke

Filmografija:

1. “Lost” (2004) TV Serie
2. Old School (2003)
3. Hometown Legend (2002)
4. American Outlaws (2001)
5. WW3 (2001) (TV)
6. Semper Fi (2001) (TV)
7. Rated X (2000)
8. “Harsh Realm” (1999) TV Serie
9. Murder in a Small Town (1999) (TV)
10. The X Files (1998)
11. Breast Men (1997)
12. My Stepson, My Lover (1997) (TV)
13. Shadow Conspiracy (1997)
14. Shadow Warriors (1996)
15. Ghosts of Mississippi (1996)
16. “Millennium” (1996) TV Serie
17. Primal Fear (1996)
18. JAG (1995) (TV)
19. A Friend to Die For (1994) (TV)
20. Don’t Talk to Strangers (1994) (TV)
21. Heart of a Child (1994) (TV)
22. Lipstick Camera (1994)
23. Tombstone (1993)
24. Amityville: A New Generation (1993) (V)
25. My Samurai (1992)
26. Sexual Advances (1992) (TV)
27. The Cutting Edge (1992)
28. Company Business (1991)
29. The Rocketeer (1991)
30. Son of the Morning Star (1991) (TV)
31. The Forgotten One (1990)
32. Kaleidoscope (1990) (TV)
33. Prisoners of the Sun (1990)
34. Perry Mason: The Case of the Desperate Deception (1990) (TV)
35. Stepfather II (1989)
36. Blind Fury (1989) (as Terrance O’Quinn)
37. Roe vs. Wade (1989) (TV)
38. Pin… (1988)
39. Young Guns (1988)
40. Stranger on My Land (1988) (TV)
41. When the Time Comes (1987) (TV)
42. Black Widow (1987)
43. The Stepfather (1987)

Image Hosted by ImageShack.us


Prije pada aviona:


- odrastao u skrbničkoj obitelji
- kao odrastao pronašao je svoga biološkog oca koji ga je prevario da mu da bubreg, nakon čega je otac nestao
- nadgledatelj u tvornici za proizvodnju kutija
- u invalidskim kolicima 4 godine zbog nepoznatog razloga
- odlazi u Australiju da bi sudjelovao u tečaju snalaženja u prirodi no odbiven je zbog svog hendikep

Nakon pada aviona:

- prohoda
- upotrebljava svoje vještine za preživljavanje i lov
- pronalazi otvor u nekakvu podzemnu građevinu
- vizije ga vode do aviona za krijumčarenje
- ne plaši se misterioznih bića u džungli
- smatra da su se srušili na otok zbog sudbine

Razne informacije:


- J.J. Abrams koji je i sam oboževatelj Terrya, ponudio mu je ulogu u seriji bez prethodne audicije
- Ima dvoje odrasle djece koja žive na zapadu S.A.D.-a
- Nominiran za Emmya 2005 na osnovi svoje uloge u seriji
- Poznat po svojim ulogama kao Peter Watts u "Millenniumu", F.B.I pomoćnik direktora Kendall u "Alias," kapetan Thomas Boone u "JAG"
- Pojavljuje se i u DosijeuX, Zapadnom Krilu, Porocima Miamia
- Čelav je od svoje dvadesete
- Ima crni pojas u karateu


Post je objavljen 17.05.2006. u 18:18 sati.