Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/izgubljenii

Marketing

Jack

Filmografija:

1. Vantage Point (2007) (preprodukcija)
2. We Are... Marshall (2006) .... Red Dawson
3. "Lost" .... Dr. Jack Shephard
4. A Token for Your Thoughts (2003) .... Rock star
5. "Haunted" (2002) TV Series .... Frank Taylor
6. Behind the Mask (1999) (TV) .... James Jones
7. "Party of Five" .... Charlie Salinger
8. "Mad TV" ...Charlie Salinger
9. If I Die Before I Wake (1993) (TV) .... Charlie Deevers
10. My Boyfriend's Back (1993) .... Buck Van Patten
11. "Freshman Dorm" (1992) TV Series .... Danny Foley
12. "Wings" ...Tv Episode (as Matt Fox) .... Ty Warner

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prije pada aviona:

- kirurg kao i njegov otac
- Iz same potrebe za pomoć drugima oženio je osobu koju je spasio
- Razotkrio očev problem s alkoholom medicinskom odboru nakon što je jedan njegov pacijent preminuo
- Otišao je u Australiu pronaći oca da bi na kraju otkrio da je ovaj preminuo od alkohola
- Prenosi očevo tijelo iz Australije na pokop

Na otoku:

- vođa koji je donio odluku da se kremira putnik koji nije preživjeo
- Autanizira policajca nakon Sawyerovog pokušaja milosrdnog ubojstva
- Rješava probleme razumom no ne ustručava se upotrijebiti oružje ili mućenje ako prilika zahtjeva
- Pronalazi špilje s svježom vodom kao sklonište
- Pronašao je očev ljes ali ne i njegovo tijelo
- Pokušao je spasiti Boonov život ali bezuspješno
- Natječe se s Sawyerom za Katinu ljubav

Razne informacije:

- Odrastao je na ranču u Wyomingu
- Matthew je najbolje poznat u ulozi Charlie Salingera, u tv seriji "Party of Five" i kao Jack Shephard u ABC-oj drami "LOST."
- Osvojio je Golden Globe 1996 za najbolju dramu
- Ženi se Margheritom Ronch 1991 s kojom ima dvoje djece Kylea and Byrona
- Morao je premjestiti obitelj na Havaje kada je poćeo snimati Izgubljene
- „Obrijao sam cijelu glavu dan kada sam završio snimati Party of Five. Bilo je oslobađajuće“.
- Voli vježbati i smatra to potrebnim
- Išao je u Wind River srednju školu
- Upisao je Columbia sveučilište na bazi njegove nogometne stipendije. Završio ju je kao diplomirani ekonomist
- Često poziva svoje kolege sa seta na gledanje aktualne serije koju su snimili
- 1996 izabran je među 50 najljepših ljudi svijeta od strane People Magazina
- Voli konje
- Učio je glumu u „Školi za Film i Televiziju“ u New Yorku
- Prije no što se odlućio za glumu želio je raditi na Wall Streetu
- Njegov nadimak je Foxy
- Navija za Philadelphia Eaglese
- Za Sawyera (Josh Holloway) kaže: „Glumi zanimljivu osobu i to mu jako dobro polazi za rukom. Naši se likovi konstantno natjeću. To je istovremeno jako naporno i zabavno.“
- Prvenstveno se natjecao za ulogu Sawyera
- Dao je foto albume sa snimanja prijateljima s seta
- Okušao s u redateljskoj stolici u filmu Lucky Bugger.
- Za popularnost izgubljenih kaže:“ Serija prati čovjeka, nesputanog religijom ni nacionalnošću
- Zakoraćio je u filmske vode pozirajući kao model


Post je objavljen 17.05.2006. u 00:35 sati.