Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Politika novog kursa...

Maroons je zadnjih dana bio blogosuzdržan. Naime, nakon iščitavanja desetak minulih postova dokučio sam kako je većina njih u stvari - dosadna. Koga zanima moja životna kolotečina, svaki dan isto, ništa se ne događa što bi pobudilo maštu šire blogerske zajednice. Dosadilo mi je ponavljati se. Pa već svi znate da sam pametan, da predstavljam vrhovni autoritet u intelektualnom smislu gdje god gurnem nos i da sam u biti genijalac (bez diplome, ali tko uopće treba diplomu za genijalnost, s tim se čovjek jednostavno rađa, hehe). Nema potrebe da ovako jako oružje - blog - koristim u trivijalne svrhe.

Shvatio sam dosad koja je snaga bloga. Pomoću njega sam uspio uputit određene poruke određenim ljudima, uspio sam objasniti neke moje stavove koji možda nisu toliko primjetni u prvi mah. I na kraju, uspio sam u zeznutim trenucima izreći koliko mi je teško. Pa makar to bilo i dugim apstiniranjem od bloganja. Bilo je dana kad nisam imao dovoljno hrabrosti potpuno otvoriti dušu, ali terapijski učinak bloga definitivno je bio efikasan.

Zato sam čvrsto odlučio da od danas pišem samo smislene postove. Da, tu se donekle moram ogradit, budući da ne mogu preuzeti odgovornost za vaše moguće nerazumijevanje mog načina razmišljanja. Da budem do kraja iskren, ne mogu to od vas ni očekivati. Znam da su ponekad moje misli toliko zamršene da zvuče poput kakafonične suite. Ali bit ću zadovoljan kad vidim da se brojčica na counteru pomakla barem za par brojeva. Tada ću znati da me netko ipak još uvijek čita i da sve ovo ima nekakvog smisla.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 16.05.2006. u 21:45 sati.