Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exnexu

Marketing

Saturday Night Fever

Dakle, još jedan tjedan počinje… Vikend nisam ni prijetio, kaj je bio opće!? Uglavnom, u subotu nisam baš bio vani, dobro jesam, al ne dugo. Nije nam se dalo više pa smo već u pol 1 otišli doma. Ništa posebno.

No u subotu sam nadoknadio to što dan prije nisam praktički nigdje bio. Bili smo pozvani na jedan rođendan. Nije nam se isprva dalo ić, al smo na kraju ipak otišli. Došli mi oko 11 u taj birc na rođendan… Jedan frend se tak prebio da smo mu umirali od smijeha, cijelo vrijeme je gluposti izvodio, bar nam nije bilo dosadno… No dobro, sve u svemu bilo je ok. Ostali smo tamo skroz do pol 4.
Poslije se ja s dvojicom kompića uputio u Macao, al kak je već prošlo četiri kad smo došli tamo, nisu nas puštali unutra jer je polako fajrunt bio. Fino smo se izradili…

Skočio sam do bankomata i gle čuda, plača mi je sjela. Nisam mogo vjerovat… Dignuo si tak fino stotku i uputio se s ovom dvojicom natrag ne kvart. Otišli na 0-24 i uboli si q-packove i sendviče. Jedan frend je skočio doma i uzeo za pljugu i meni majicu isfuro. Frend je malo manji od mene tak da mi je majica malo mala bila, al nije me bilo briga…
Nedugo nakon toga ovaj drugi je otišo doma, nije mogo gledat više, al zato smo se nas dvojica baš razbudili. I tak…gledali smo izlazak sunca, slušali jutarnju pjesmu ptica i spalili pljugu. Odjednom on meni: «Isss gle krticu!». Ja reko: daj budalo si ti normalan, o kakvoj krtici pričaš!? Bacio pogled, kad ono fakat, jebena krtica leži na podu. Mrtva jadna, okrenuta na leđa. Ja je pogledam i kažem da je ziher gumena. Ovaj biser ju gurne nogom, stane na nju i ustvrdi da stvarno je gumena. Reko dobro, palim cigaretu i gledam na sat… Krajičkom oka vidim ovu budalu kak skače po jadnoj krtici. Baš kad sam mu mislio reć da ostavi više tu gumenu krticu na miru čuo se nekakav ljigavi zvuk. On prestane skakat i u nevjerici me pogleda i kaže: «E, ovo nije bila gumena krtica!» Bacio pogled na nju, odvratno, skočio joj je bio na glavu pa je jadna od pritiska eksplodirala. Nisam mu se mogao prestat smijat slijedećih 5 minuta… Muto je gazio po mrtvoj krtici dok nije eksplodirala! Strava! R.I.P.
Pobrali smo se od tamo i odlučili skočit do Sokola na After. Došli smo u Sokol taman oko pol 7. Digo sam još dvjesto kuna i platio nam upad i koju pivu unutra. Ostali smo nekih čuku i pol i onda više nismo mogli stajat. Taman smo krenuli prema kvartu kad nas je zvao drugi frend koji se drito vratio iz Zadra. Bio je na nekom natjecanju u veslanju. Tak da smo onda otišli još na kavu s njim.
Doma sam napokon došo negdje oko 9, pol 10. Još sam popio kavu s mamom, čestito joj Majčin dan, a ona meni imendan… Poslije mrtav pao u krevet! :)

I eve me danas ponovno na radnom mjestu, ko i mnogo puta prije, čekam samo da dođe slijedeći vikend i da preživim ove dane sive…
Do slijedećeg tipkanja, budite mi pozdravljeni…



Post je objavljen 15.05.2006. u 13:26 sati.