Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/felipo72

Marketing

Keksi

Image Hosted by ImageShack.us

Djevojka je čekala avion u čekaonici jednoga velikog aerodroma. Pošto je trebala dugo čekati, odlučila je kupiti knjigu kako bi
joj vrijeme brže prošlo. Uz knjigu kupila je i paketić keksa. Sjela je u VIP čekaonici kako je nitko ne bi uznemiravao. Kraj nje je bio stolac sa keksom, a sa druge strane jedan gospodin koji je čitao novine. Kad je ona počela uzimati kekse i gospodin je uzeo jedan. Ona se šokirala, ali ništa nije rekla i nastavila je čitati knjigu. No, u sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo više hrabrosti, vidio bi on već svoje....
Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, čovjek pored nje, ne obazirući se ni na što uzimao je isto tako jedan. Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u paketu i djevojka pomisli: baš me zanima što će sad napraviti!
Čovjek uze posljednji i podijeli ga na dvoje!
Ovo je zaista previše, pomislila je šokirano i ljutito, uzela svoje stvari, knjigu, torbu i otišla prema izlazu iz čekaonice. Kad se osjećala malo bolje, nakon što ju je prošla ljutnja, sjela je na mjesto gdje nije bilo nikoga da bi izbjegla neke druge neugodne događaje.
Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda paketić keksa još uvijek netaknut. Postidje se kao kradljivac i tek tada shvati da je keks, isti kao njen bio od gospodina koji je sjedio pored nje, ali koji je, bez šokiranja, nervoze ili prepotencije, podijelio i svoj posljednji komad sa njom, potpuno suprotno od nje, kojoj su bili povrijeđeni ponos i osjećaji.

Koliko puta u našem životu ćemo ili smo pojeli tuđi keks, a da to nikad nećemo ili nismo ni saznali? Prije nego što se dođe do brzopletog zaključka i prije nego što se počne misliti loše, gledsaj sa pažnjom detalje, vrlo često situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!
U životu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti:
- Kamen kad je bačen;
- Riječ nakon što je izrečena;
- Mogućnost nakon što je izgubljena;
- Vrijeme kad je prošlo;
- Ljubav za koju se ne bori.

Post je objavljen 14.05.2006. u 19:05 sati.